Azonosító: 08688

Broil King gázgrill Sovereign 90

469.000 Ft
9380
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
9380
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Broil King Sovereign 90 gázgrill egy grillszigetet testesít meg, így tökéletes eszköz a szabadtéri sütések során. A gázüzemű grillsütő elektronikus gyújtással üzemelhető be. Az égő rendszer rozsdamentes acél Dual-Tube, melyből 3 darab található, továbbá a hőelosztó rendszer Flav-R-Wave, szintén rozsdamentes acélból. Gyors előmelegítést biztosít, ez által energiát spórolhat meg. 

A Broil King Sovereign 90 gázgrill 640 x 430 mm nagyságú sütőfelülettel rendelkezik. A praktikus tárolást elősegíti a nagy méretű, zárható rakodótér, amelyhez lenyitható polcok csatlakoznak.
Az időtálló, rozsdamentes acél rácsokon egyenletesen készülnek el az ételek. A sütőfelület felett található melegen tartó rácsra helyezheti az elkészült ételeket, valamint a porcelán bevonat hőtartó tulajdonsággal rendelkezik, így frissen tartja a már elkészült fogásokat. A forgó grillnyárs elektromos motorral működik, amely a nagy sütőtérben van elhelyezve, ez által több funkció is működhet egyszerre. 

A sokoldalú grillezési lehetőséget tovább bővíti az oldalt található 3 kW-os oldalégő, amelyen serpenyőben, lábasban dolgozhat. A hátsó grillező égő 5,27 kW teljesítményű és rozsdamentes acélból készült. A gázgrill kiválóan tartja a hőt, mivel minőségi anyagokból készült. A hőmérsékletet egy Deluxe Accu-Temp hőmérővel mérheti. Ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. A gyors és könnyű mozgathatóság érdekében két nagy méretű és két kisebb méretű kerék áll rendelkezésre, melyet rögzíthet, hogy stabil pozícióban álljon a grillsütő. 

gázgrill könnyen tisztítható, főleg ha az ételek elkészülte után még kb. 10 percig, lezárt fedéllel folytatódik az üzemeltetés, így a szennyeződések elégnek. 

A Broil King Sovereign 90 gázgrill egyesíti a modern vonalvezetést, a legújabb technológiákkal. Hobbi grillezőknek és profiknak egyaránt ajánljuk.  
A gázgrillt díjtalan kiszállítással és helyszíni összeszereléssel kínáljuk.     


Több szöveg

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 640 x 430 mm
  • Súly (kg.): 0.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz