Egyedi sütemények – segít a PrimaNet!

A süteménykészítés mindenkinek öröm. Annak is, aki készíti és annak is, aki kapja, vagy eszik belőle. Sokan a házi készítésű süteményeket, kekszeket ajándékba is adják karácsony táján, akár kiegészítésként, akár önállóan.

Tovább a teljes cikkhez >>

Játsszunk a tűzzel: kandallók és kályhák

A tűzrakás igénye nagyjából az emberiséggel egyidős, és a mai napig szinte mindenkiben ott van, de legalábbis kevesen vannak, akik ne élveznék egy kandalló, vagy kályha melegét és fényét. 

Tovább a teljes cikkhez >>

Kicsi vagy nagy – minden karácsonyfa megérdemli a fényt

A legtöbben alig várjuk, hogy az épületeken és utcákon felragyogjanak a karácsonyi fények. Ha azt szeretnénk, hogy a mi házunk, erkélyünk vagy akár kertünk összes fája is hozzájáruljon az ünnep hangulatához, időben kell gondoskodni az ehhez szükséges fényfüzérekről.

Tovább a teljes cikkhez >>

Kések a konyhában

Van néhány eszköz, ami nélkül a konyhai munka egyszerűen nem lenne elképzelhető. A lista elején szerepel a kés. A késsel hivatásszerűen foglalkozó számtalan szerző és konyhaművész akár több tucat konyhai késfélét is megkülönböztet, és akkor az étkezésre használt fajták ebben még nincsenek benne. A tapasztalat mégis az, hogy egy átlagos konyhában csak néhány fajtára van szükség.

Tovább a teljes cikkhez >>

Itt a sütiidény!

A közelgő december legjobb része sokaknak az a rengeteg, finomabbnál finomabb sütemény, ami ilyenkor az asztalra kerül. 

Tovább a teljes cikkhez >>

Ha csak egy szerszám hiányzik– Rendezők és szerszámosládák

A legtöbb műhelyből mindig csak egyetlen szerszám hiányzik, az, amelyikre éppen szükség lenne. Igaz, nem lehet, hogy mindig minden feladatra legyen otthon szerszámunk, de a hiány oka gyakran nem ez. Egyszerűen a sok holmi között nem találjuk, amire szükségünk van. 

Tovább a teljes cikkhez >>

Szén monoxid, a láthatatlan gyilkos

Minden évben történnek mérgezéses tragédiák, amelyek oka a szén-monoxid. Előfordul, hogy egész családok esnek áldozatul, azt pedig még megbecsülni sem lehet, hogy hány házi kedvenc pusztul el évente olyan esetektől, amik a gazdáiknak legfeljebb rosszullétet okoznak.

Tovább a teljes cikkhez >>

Ajándék PrimaNet póló 10.000 Ft vásárlás felett

Novemberben hihetetlen akcióval várjuk vásárlóinkat a PrimaNet online szakáruházban! 

Tovább a teljes cikkhez >>

Hogy a túra ne a túlélésről szóljon | 2. rész

A cikk a ,,Hogy a túra ne a túlélésről szóljon" című sorozatunk második része. 

Tovább a teljes cikkhez >>
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz