Azonosító: 04013

Háztartási PB-gázpalack 11,5 kg - gáztöltet

4.990 Ft
db
Átirányítás új böngészőlapon a
www.primaenergia.hu weboldalra

Újdonság SuperShop kártyabirtokos vásárlóink számára: gázpalack vásárlás után SuperShop pont jóváírás!

Ha gázvásárlása után szeretne SuperShop pontokat kártyáján jóváíratni, az alábbiakat tegye::

 • • Jelentkezzen be a PrimaNet online szakáruházba. Bizonyosodjon meg róla, hogy SuperShop kártyaadatai ki vannak töltve (Profil oldal) 
 • • A bejelentkezés után a „gázpalackok – patronok” főkategória „Prímaenergia termékek” alkategóriájában található termékek közül válassza ki az Önnek megfelelő palackot. Adott termékre kattintva látszik a gáztöltet ára és az érte kapható SuperShop pont.
 • • A „Gázrendelés” gombra  kattintva átirányítjuk a Prímaenergia Zrt. gázrendelés oldalára: https://www.primaenergia.hu/gazrendeles/?source=primanet
 • • A Gázrendelés oldalon ki kell választani a kívánt palackot. Az adatok megadását követően a Prímagázfutár felveszi Önnel a kapcsolatot és kiszállítja a palacko(ka)t. A tényleges vásárlás után 2 munkanapon belül jóváírjuk a gáztöltet vásárlás után járó SuperShop pontokat.

Fontos! A gázrendeléshez nincs lehetőség SuperShop pontot beváltani, csak pont jóváírás lehetséges.

A háztartási 11,5 kg PB-gázpalack sokrétű felhasználási lehetősége:- háztartások fűtése (pl. siesta kályha);- főzés (pl. gáztűzhely);- meleg víz készítése (pl. átfolyó vízmelegítők);- disznóvágásokhoz pörzsölésre (pl.: gázégők, gázzsámolyok);- látványkandallókhoz;- fűtőberendezésekhez (pl.: teraszfűtők, hőlégbefúvók);
- vendéglátóipari gépek üzemeltetése (pl.: vattacukor készítő gép, pattogatott kukorica készítő gép, gázüzemű kukoricafőző, bajor csemege készítő gép (kandírozó), gesztenyesütő, nagykonyhai gépek);
- grillezés (pl.: gázgrillek);
- hűtésre kifejlesztett berendezésekhez;
- vízszivattyúk, áramfejlesztők;- egyéb készülékekhez is felhasználható;
A PB-gáz előnyei:
- a gázpalack mobil energia;- a földgázénál 2,5-szer magasabb a fűtőértéke;- precízen szabályozható a hőmérséklete;- stabil a minősége;- tiszta, korommentes égés;- környezetkímélő;
A 11,5kg-os PB gázpalack alumíniumötvözetből készült az MSZ 6444/1 szabvány szerint. A szállítás megkönnyítésére és a szelep védelmére általában fogantyús védősapkával rendelkezik. A pébégáz palackok palástján a falvastagságtól függően egy, vagy kettő vörös színű körbefutó csík jelzi az éghető gáztöltetet. 
A palackok szelepét lezáró zsugorfólia sértetlensége garantálja vásárlóink számára a hiánytalan PB-gázmennyiséget, a szabványban előírt minőséget, valamint a palackok biztonságos felhasználhatóságát.
Rendeljen PB-gázpalackot telefonon! Hívja Prímagáz Futár szolgálatunkat és kollégáink házhoz szállítják a kért PB-gázpalackokat. A telefonszámot megtalálja ezen az oldalon, az Általános leírás alatt.

Több szöveg

Méretek

 • Átmérő: 269 mm
 • Magasság: 620 mm

Műszaki adatok

 • Anyaga: Alumínium ötvözet
 • Falvastagság: 3 mm
 • Gáztöltet súly: 11,5 kg
 • Súly (kg.): 6.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartalma

 • Gáztípus: PB-gáz

Prímaenergia

A Prímaenergia Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz) valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Tevékenységi területünk a palackos gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül illetve a tartályos- valamint motorikus palackot használók közvetlen ellátása. A tartályos felhasználók egy része az ún. falugáz tartályparkokhoz (településellátás) csatlakozó vezetékhálózatokról kap ellátást. 

A PB-gázt a háztartási, az ipari, és a mezőgazdasági felhasználók többféle célra alkalmazzák, így elsősorban főzésre, fűtésre illetve motorok üzemanyagaként, mezőgazdasági és technológiai célokra. A forgalmazott gázt cégünk nagyobb részt hazai forrásból a MOL-tól, kisebb részben importból szerzi be. 

Társaságunk tevékenysége elsősorban a forgalmazott gáz beszerzésére, tárolására, különböző típusú nyomástartó edénybe (gáztartály, palackok) történő töltésére, illetve a közvetlen és közvetett értékesítésére terjed ki.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz