Kényelmes áruátvétel a PostaPontokon

A PostaPont a Magyar Posta szolgáltatása, amelyhez partnerként a PrimaNet.hu online szakáruház is csatlakozott.

PrimaNet.hu online szakáruházban megrendelt termékek kiszállítása általában 1-2 munkanapon belül történik. A pontos kiszállítási határidőket minden termék adatlapján külön feltüntetjük. A kiszállítási idő függ a termék méretétől, értékétől, valamint attól, hogy a szállítást az ország mely területére kérik. A szállítást az MPL végzi az ország 2675 PostaPont átvételi helyére. Utóbbi lehetőség azok számára előnyös, akik nem tudják otthon várni a futárt és maguk választanák meg, mikor szeretnék átvenni a küldeményt.

PostaPont szolgáltatás a PrimaNeten

Országszerte 2675 helyszínen működik átvételi pont. A PostaPont-rendszer lényege, hogy nem kell szabadságot kivenni arra az időszakra, amíg a futárt várjuk, a küldeményt bármikor, akár az esti órákban is átvehetjük. 

A PostaPontra kért szállításról ugyanúgy sms értesítést kap a vásárló, mint ha futárral szállítanák ki az árut. Akár 5-10 napos őrzési időt is kérhetnek, így biztosan jut idő a rendelés átvételére. A PostaPontokon legfeljebb 30 kilogramm súlyú terméket lehet átvenni, ennél nehezebb áruk rendelése esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe, ehelyett futárszolgálattal tudjuk eljuttatni az cikket a megrendelőknek. A PrimaNeten erre sem kell figyelni, mert rendszerünk automatikusan ellenőrzi a csomag súlyát és ennek megfelelően kínál szállítási módokat.

PostaPont a PrimaNet online szakáruházban

PostaPont lehetőség szállítási módoknál

PrimaNet.hu online szakáruházban az áru megrendelése után, a szállítási módozatok között választhatja a megrendelő a PostaPont átvételi lehetőséget. Ha a legördülő menü segítségével választja ki a helyszínt, a település kiválasztása után megjelennek újabb lehetőségek, amelyekkel pontosíthatja, hová szeretné a kézbesítést.

PostaPont átvételi lehetőség választásakor a legördülő menüből választhatja ki a helyszínt. A település kiválasztása után pontosíthatja, hová szeretné a kézbesítést.

Postapont kiválasztása térképen keresztül

Az egyszerűség kedvéért a PrimaNeten nemcsak legördülő menüből, de térképen keresztül is kiválaszthatja, hogy melyik postára kézbesítsék az árut. A kiválasztott posta PostaPont logójára kanttintva felugrik a posta elérhetőségei.

A szállítási opció megadása, majd a fizetés után már csak várni kell az sms-t a kézbesítés időpontjáról.

Próbálja ki Ön is!

PrimaNet kitüntetések

PrimaNet online szakáruházunkban számos fizetési lehetőség közül választhat. Bankkártyás fizetés, utánvételes fizetés, MasterPass digitális pénztárca fizetési lehetőségek állnak a vásárlók rendelkezésére és még SuperShop pontokkal is fizethet!

   

  Fizetési lehetőséggel kapcsolatos további információkat ezeken a linkeken talál:

   

    

  PrimaNet.hu online szakáruház
   Mert azonnal elérhető! • Mert nincs sorban állás! • Mert biztonságos!

  Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
  Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás 
  Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner
  OTPay elfogadóhely • SuperShop kártyaelfogadó webáruház

  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz