Utánvételes fizetés a PrimaNeten

Ha Magyarországon bárki bármit rendel, vásárol az internetről, az esetek mintegy felében még mindig utánvéttel egyenlíti ki az áru ellenértékét.

Bár a készpénzkímélő fizetési módok mind jobban elterjednek, az utánvét még nagyon sokáig meghatározó lesz ebben a szegmensben.

Az utánvétes fizetés a gyakorlatban szorosan összetartozik a házhozszállítással, szinte csak kiszállított áruk esetében kérik. A menete végtelenül egyszerű, hiszen csak végig kell menni a vásárlás szokásos folyamatán − meg kell rendelni az árut és megadni a címet, kiválasztani a szállítási és fizetési módot − majd a vásárlás ellenértékét kifizetni a kiérkező futárnak.

A PrimaNet-en rendelt áruk vételárát utánvétel választásakor a kiérkező futárnak kell kifizetni.

Az utánvét népszerűségének több oka is van. Egyfelől a hazai vásárlók egy része továbbra is bizalmatlan, vonakodik bankkártyáját használni a különböző tranzakciók során. Ez a tendencia folyamatosan, de csak lassan változik, a weben és a hagyományos boltokban is egyre gyakoribb a kártyás fizetés. A másik, hogy a vevők úgy érzik: ha mégsem pontosan olyan az áru, amilyenre gondoltak (mert a webáruházban nem tudták alaposan megnézni, vagy csak egyszerűen meggondolták magukat), elég, ha egyszerűen nem veszik át a futártól.

A fizetési módoknál válassza az "Utánvét" lehetőséget

Mondanunk sem kell, hogy mindkét vélekedés téves. Egyfelől a kártyás fizetésnek ma már nincs reális kockázata, ha az ember ismert és minősített webáruházakban vásárol, hiszen a fizetést nem is az áruház, hanem egy bank sokszorosan biztonságossá tett felületén kell intézni. A másik, hogy ha valaki rendelt valamit egy áruházból, azt bizony át kell vennie. Természetesen 14 napon belül bármikor élhet a jogával, és indoklás nélkül visszaküldheti az árut, de ennek a módja nem az, hogy nem veszi át a futártól, hiszen a rendelés fizetési kötelezettséggel jár, míg a visszáru egy másik fejezet, ahhoz a kiszállító futárnak nincs köze. A kiszállító futár csak abban az esetben viheti vissza az árut, ha annak csomagolása sérült, míg ahhoz, hogy a vevő belenézzen, előbb ki kell fizetnie. A PrimaNet.hu online szakáruházban mind az utánvét, mind a bakkártyás fizetés lehetőségét biztosítjuk vásárlóinknak, így nálunk mindenki a számára legkényelmesebb megoldást választhatja.

Próbálja ki Ön is!

PrimaNet online szakáruházunkban számos fizetési lehetőség közül választhat. Bankkártyás fizetés, utánvételes fizetés, MasterPass digitális pénztárca fizetési lehetőségek állnak a vásárlók rendelkezésére és még SuperShop pontokkal is fizethet!

  Fizetési lehetőséggel kapcsolatos információkat ezeken a linkeken talál:

    

  PrimaNet.hu online szakáruház
   Mert azonnal elérhető! • Mert nincs sorban állás! • Mert biztonságos!

  Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
  Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás 
  Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner
  OTPay elfogadóhely • SuperShop kártyaelfogadó webáruház

  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz