Faszén

Minőségi faszén nagy választékban szakáruházunkban! Válogasson igényei szerint többféle fajtájú és kiszerelésű grill faszén kínálatunkból.

A faszén egy szilárd tüzelőanyag, amelyet többnyire fa, például tölgy, bükk vagy nyár égetésével állítanak elő. A grill faszén olyan faszén, amelyet a grillezéshez használnak, mivel hosszan és magas hőmérsékleten tudnak égni. A faszénnek több típusa is van, például keményfa faszén, gyümölcsfa faszén, lágyfa faszén és bambusz faszén.

A faszén előnyei közé tartozik a magas hőmérsékleten való égés képessége, amely lehetővé teszi a húsok és zöldségek gyors és hatékony grillezését. Ezenkívül a faszén használata ad egy jellegzetes füstös ízt és illatot az ételeknek, ami népszerű a magyar gasztronómiában.


Rendelje házhoz a kerti sütögetés élményét, ne legyen kiváltság a kiváló pecsenyesült, grill halak és szárnyasok és zöldségek akár hétköznap sem. Készítse el a nyár legfinomabb fogásait a saját kertjében, családja és barátai körében, élvezze a kerti grillezés hangulatát akár már napokon belül! A faszén választékunk többsége raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt házhoz visszük a választott grill faszént.

Amennyiben kérdése van, melyik
grill faszén lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a
faszén árakat és leárazásokat, kerti grill eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kerti főzőcskézést - sütögetést kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg
6 termék

​ A Barbecook faszén tabletta dobozban három tálca grill tablettát talál, praktikus begyújtó forgáccsal. A faszén grill tabletta használata: - vegyen ki a dobozból egy tálcát; - helyezze be a Joya...

6.990 Ft
6.990 Ft

A Landmann Instant grill faszén 1 kg (0925) kiszerelésben kapható. A használata igen egyszerű, helyezze a zsákot a szénrácsra a grillezőben és gyújtsa meg a zsák sarkait, így 15 percen belül már...

2.890 Ft
2.890 Ft

A Landmann Prémium grillbrikett 3 kg (09520) kiszerelésben kapható. A Prémium BBQ brikett jó minőségű tömör fa szén, amely sokáig izzik és magas hőmérsékletet nyújt grillezés során. Kiválóan...

2.380 Ft
2.380 Ft

A Landmann Prémium grillbrikett 7 kg (09522) kiszerelésben kapható. A Prémium BBQ brikett jó minőségű tömör fa szén , amely sokáig izzik és magas hőmérsékletet nyújt grillezés során. Kiválóan...

5.090 Ft
5.090 Ft

Landmann Restaurant grill faszén 10 kg (16103) . A kerti grillezések elengedhetetlen eszköze. Szürke színű, 10 kg-os kiszerelés.

13.790 Ft
13.790 Ft

A Landmann lávakő , mosható 3 kg (0273) gyors felmelegedést és hosszú ideig tartó hőtárolást biztosít. A lávakövek...

2.380 Ft
2.380 Ft
Oldal tetejére
Grill eszközök - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz