Siesta Kályhák

Minőségi siesta gázkályhák széles választékban szakáruházunkban! 
Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válogasson igényei szerint siesta kályha kínálatunkból.

A sieszta gázkályha vagy mozgatható, hordozható gázkályha népszerű fűtőeszköz, főleg olyan helyiségekben használják, ahol nincs vezetékes gáz. Nevét még a Kádár-rendszerben kapta, amikor egyetlen típus létezett a mozgatható gázkályhából, ennek márkaneve volt a Siesta. A márkanév köznevesült, ma már minden ilyen készüléket így keresnek. Manapság is gyakran találkozhatunk „siesta” gázmelegítővel, vagy hordozható PB-kályhával.

A gázpalackos hősugárzó előnye, hogy könnyen mozgatható. Természetesen – mint minden háztartási eszköz esetében – figyelembe kell venni a biztonsági előírásokat.

A készülék palackos PB-gázzal működik, ami jellemzően olcsóbb, mint az árammal fűtő kályhák üzemeltetése. Mivel nincs saját szellőzőrendszere, a helyiség légteréből vonja ki az oxigént és oda kerül az égéstermék is, emiatt fokozottan ügyelni kell a megfelelő szellőztetésre.

Figyelni kell az üzemeltetéshez használt gázpalackok cseréjére is. A PB-gázpalackokat csak legális cseretelepről szerezze be, így garantált, hogy azok átestek az időszakos műszaki vizsgálaton, és szakszerűen, az előírt nyomással vannak töltve.

Az általunk forgalmazott Siesta-kályhák megfelelnek a legmagasabb szintű műszaki előírásoknak és biztonsági követelményeknek. Piezzo-gyújtással szállítjuk a hősugárzókat, lángőr funkció gondoskodik arról, hogy ne kerüljön fölöslegesen gáz a légtérbe, ha a gyújtóláng elalszik.

siesta gázkályhák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik siesta kályha lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a siesta kályha árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.
"

Több szöveg

Az ECO Fornello mobil infrasugárzó ( siesta gázkályha ), biztonságos és egyszerűen kezelhető, piezoelektromos gyújtással felszerelt...

33.990 Ft
33.990 Ft

.

.

.

 

Mobil infrasugárzó Royal RS42-H (Siesta kályha) (FOR-INF-002) Mobil infrasugárzó Royal RS42-H (Siesta kályha) (FOR-INF-002) biztonságos és...

41.890 Ft
41.890 Ft

.

.

.

 

A Piccolo Fornello mobil gáz infrahősugárzó 2 db kerámia égővel és thermoelektromos égésbiztosítóval készült. K izárólag 11,5 kg-os töltősúlyú gázpalackról működtethető. A hősugárzó kiválóan...

24.790 Ft
24.790 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz