Így használja SuperShop kártyáját a PrimaNet-en!

Tudnivalók a SuperShop kártya használatáról

PrimaNet online szakáruházunk 2015. októberétől csatlakozott Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramjához. Ha Ön rendelkezik plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával vagy SuperShop NFC kártyával és regisztrálta SuperShop kártyáját webáruházunkban, akkor vásárlásai után értékes SuperShop pontokat gyűjthet, amelyeket le is tud vásárolni. 

Az oldalon összeszedtük a legfontosabb információkat SuperShop pontgyűjtéssel és beváltással kapcsolatban. Ha a konkrét kérdésekre szeretne választ kapni és nincs ideje végigolvasni a tájékoztatót, kérjük, kattintson a kérdésre!

 

Gyűjtse pontjait és vásároljon okosan!

Hogyan tudom regisztrálni SuperShop kártyám?

Honnan tudom, mennyi pont van a kártyámon?

Hogyan vásároljak SuperShop kártyával?

Mikor kerülnek jóváírásra a pontjaim?

Mennyi SuperShop pontot kapok vásárláskor?

Normál SuperShop pontok

Dupla SuperShop pontok

Tripla SuperShop pontok

Továbbra is van kérdésem!


Hogyan tudom regisztrálni SuperShop kártyám?

Villám regisztráció után lépjen be a ,,Profil” menübe, amit a jobb felső sarokban talál. Ezen az oldalon a regisztráció során megadott adatok láthatóak.


SuperShop kártyaadatait a PrimaNet.hu Profil menüpontjában adhatja meg.

Fontos! A Profil menüpont eléréséhez be kell jelentkeznie!

Azt oldalt lefelé görgetve közép tájt megtalálja a SuperShop regisztrációs mezőt, mellette a ,,Kártyaadatok mentése” gombbal. Töltse ki értelemszerűen a mezőket a megfelelő adatokkal, majd mentse el azokat. Kérjük, hogy a SuperShop adatbázisában korábban már megadott adataival regisztráljon ezen a helyen. (Amennyiben adatai időközben változtak, először a SuperShop felé jelezze megváltozott adatait munkanapokon 8:00-18:00 óráig a 06-1-481-6000 telefonszámon. Adatváltozásait a SuperShop honlapján is rögzítheti.) A ,,Kártyaadatok törlése" gombbal rendszerünk törli a beírt adatokat.

SuperShop mező a PrimaNet.hu webáruházban

Supershop mező a felhasználói profilban


Honnan tudom, mennyi pont van a kártyámon?

A ,,Profil” menüpontra kattintva a SuperShop mezőben található az ,,Egyenleg lekérdezése” gomb. A gombra kattintás után megjelenik a mezőben az Ön aktuális (felhasználható) pontegyenlege. Egyenlegét csak akkor tudja lekérni, ha mindhárom adat kitöltésre került.


SuperShop egyenleg lekérdezés a PrimaNet.hu webáruházban

SuperShop egyenleg lekérdezés


Hogyan vásároljak SuperShop kártyával?

Minden termék adatlapján feltüntettük, hogy mennyi SuperShop pont gyűjthető annak megvásárlásával. Miután a vásárolni kívánt terméke(ke)t a kosárba helyezte, kezdje meg a fizetési folyamatot, a jobb felső sarokban található Pénztár gombra kattintva. A fizetési folyamat során adja meg a kért adatokat. Az utolsó lépésnél, az Összesítő oldal alján találja a SuperShop  vásárlási adminisztrációs mezőket. Ha még nem mentette el kártya adatait a Profil menüben, akkor írja be itt a kártyaszámát, a SuperShop rendszerében szerepelő vezeték- és keresztnevét és a születési dátumát.

SuperShop pontbeváltás - PrimaNet.hu webáruház

Ha SuperShop pontot szeretne beváltani, úgy az egyenleg lekérdezése után, a pontegyenleg erejéig teheti meg. A rendeléskor beváltott pontjai azonnali zárolásra kerülnek, a rendelés lezárását követően könyvelődnek.


Mikor kerülnek jóváírásra pontjaim?

A gyűjtött SuperShop pontok csak a rendelés lezárását (az áru kifizetését és átvételét) követően kerülnek jóváírásra! SuperShop pontjait a jóváírás után tudja felhasználni. A rendelést egy munkanapon belül lezárjuk miután kifizette és átvette a csomagot.


Mennyi SuperShop pontot kapok vásárláskor?

PrimaNet online szakáruházunkban minden vásárlásnál SuperShop pontot adunk. A pontokat csak akkor írjuk Önnek jóvá, ha ezt (a fenti képen is látható módon) kifejezetten kéri: kipipálja a 'Kérem a .... pont jóváírását kártyámra' négyzetet. 


Normál SuperShop pontok

Minden kifizetett 100 Forint vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá pontfolyószámlájára. A pontok aktuális mértékét a mindenkori ÁSZF szabályozza, mely elérhető itt: https://www.primanet.hu/cikkek/aszf  

Dupla SuperShop pontok

Kínálatunkban találhat olyan termékeket, melyek megvásárlásakor dupla SuperShop pontot adunk. Ezeket a termékképeken sárga színátmenetes téglalapban található ,,2X SuperShop pont" felirattal jelöljük!

Dupla SuperShop pont a PrimaNeten

A kép csak illusztráció, a SuperShop pontgyűjtés bemutatására szolgál!

Tripla SuperShop pontok

Tripla SuperShop pontot érő termékek is elérhetőek webáruházunkban. Ezeket a termékképeken sárga színátmenetes téglalapban található ,,3X SuperShop pont" felirattal jelöljük!

Tripla SuperShop pontok a PrimaNeten

A kép csak illusztráció, a SuperShop pontgyűjtés bemutatására szolgál!

Továbbra is van kérdésem!

Javasoljuk, hogy a leggyorsabb tájékoztatás érdekében iratkozzon fel hírlevelünkre, melyet akár most is megtehet pár kattintással a láblécben!

Ha elakadt, hívja bátran munkatársainkat bármelyik munkanapon 8.30 - 15 óra között az alábbi telefonszámon: 06-1/209-9936 

SuperShop kártyát igényelhet a SuperShop weboldalán (a link új ablakban nyílik meg):  https://www.supershop.hu/supershop-kartya-igenyles/


A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját megtalálja az elfogadói hálózat

minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is (a linkek új ablakban nyílnak meg):

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/


Szorgalmas pontgyűjtést kívánunk!

PrimaNet.hu online szakáruház
 Mert azonnal elérhető! • Mert nincs sorban állás! • Mert biztonságos!

Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás 
Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner
OTPay elfogadóhely • SuperShop kártyaelfogadó webáruház

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz