Napvitorlák

Minőségi napvitorlák széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle napvitorla, háromszög és négyszög alakú árnyékoló található többféle méretben, színben és kivitelben. Nézzen szét és válogasson igényei szerint vitorla árnyékoló kínálatunkból.

napvitorla vagy árnyékoló vitorla egy olyan típusú kültéri (kerti vagy köztéri) árnyékoló szerkezet, amely árnyékot és védelmet nyújt a nap káros UV sugarai ellen. Általában egy darab anyagból vagy hálóból áll, amelyet több rögzítési pont között feszítenek ki, például oszlopok, falak vagy fák között, hogy árnyékolt területet hozzanak létre.

vitorla árnyékoló általában otthoni, kereskedelmi és nyilvános kültéri területeken használatos, például teraszokon, fedett udvarokon, játszótereken és medencék környékén. Különböző formájú, méretű és színű lehet, és testreszabható a felhasználó specifikus igényei és esztétikai preferenciái szerint.

 

Mi a háromszög napvitorla?

A háromszög napvitorla, ahogy a neve is sugallja, háromszög alakú napvitorla, amelyet általában a szabadban használnak árnyékolási célra. Az árnyékoló vitorlák egyik legnépszerűbb típusa, mivel sokféle méretben és anyagból készülhet, így alkalmazkodhat a különböző helyzetekhez és igényekhez.

háromszög árnyékoló általában tartós, UV-stabil anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az UV-sugaraknak. Az árnyékoló vitorla formája lehetővé teszi, hogy különböző szögekben rögzítsék, hogy a lehető legjobb árnyékolást nyújtsa az adott terület számára. A telepítési módszer és a rögzítési pontok száma a tervezett használati helytől és a telepítési körülményektől függően változhat.

napvitorla háromszög előnye, hogy könnyen telepíthető, eltávolítható és mozgatható. Használatával kellemes környezetet teremthetünk a kertben, az erkélyen, a medence körül vagy bármely más szabadban lévő területen, amelyet árnyékolni szeretnénk a napfénytől és a melegtől.

 

A napvitorla előnyei

 • Védelem a nap sugarai ellen: A napvitorla árnyékot nyújt és védelmet biztosít a káros UV-sugarak 90%-a ellen.
 • Hűvösebb környezet: A háromszög árnyékoló csökkenti a hőséget és a ragyogást, így kellemesebb környezetet teremt a kültéri tevékenységekhez.
 • Esztétikai megjelenés: A vitorla árnyékoló különböző formájú, méretű és színű lehet, és így könnyen illeszthető a környezetbe, továbbá javítja az ingatlan megjelenését.
 • Rugalmasság: Az árnyékoló vitorla könnyen telepíthető és eltávolítható, így rugalmasan alkalmazkodik az időjárási körülményekhez.
 • Könnyű karbantartás: A napvitorla háromszög általában tartós anyagokból készítik, amelyek könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak.
 • Légáteresztő: A jól szellőző anyag kellemes, hűs, friss érzetet biztosít a legmelegebb napokon is.
 • Alacsonyabb hűtési költségek: A vitorla árnyékolás csökkenti a hőséget és a ragyogást, így csökkenti az ingatlan hűtési költségeit a nyári hónapokban.
 • Környezetbarát: A vitorla árnyékoló használata segít csökkenteni az épületek energiaszükségletét, így környezetbarát megoldás a hűtési és árnyékolási problémákra.
 

Hogyan válasszak napvitorlát?

A megfelelő árnyékoló vitorla kiválasztása az igényektől és a telepítési helytől függ. Érdemes figyelembe venni a következőket:

 1. Méret: Először is meg kell határozni az árnyékoló vitorla méretét az árnyékolt terület függvényében.

 2. Anyag: Az anyag kiválasztásánál figyelembe kell venni a tartósságot, az UV-sugárzás elleni védelmet és a karbantarthatóságot.

 3. Szín: A szín megválasztása szintén fontos szempont lehet az esztétikai megjelenés és az árnyékolás hatékonysága szempontjából.

 4. Telepítés: A telepítési hely, a rögzítési pontok és a telepítési módszer is befolyásolja a megfelelő árnyékoló vitorla

 

Napvitorla méretek 

A napvitorlák kaphatók különböző méretű és alakú változatokban, hogy alkalmazkodjanak a különböző környezeti feltételekhez és az egyéni igényekhez. A leggyakoribb napvitorla méretek az 5x5 méteres négyzetes vagy 5 méteres széles háromszög alakú vitorláktól egészen az 5x10 méteres nagyobb méretű vitorlákig terjednek. Azonban számos más méret és alak is elérhető a piacokon, amelyek kielégítik az egyéni igényeket.

A vitorla árnyékolás méretének kiválasztása a felhasználás helyétől, az elérhető helytől és a kívánt árnyékolási területtől függ. A napvitorlát úgy kell kiválasztani, hogy az árnyékoló terület és a vitorla mérete egyensúlyban legyen, így a vitorla hatékonyan védi a kívánt területet a napfénytől és a melegtől. Érdemes olyan vitorlát választani, amelyhez könnyen lehet rögzíteni, és ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az UV-sugaraknak.


napvitorlák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik napvitorla lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a napvitorla árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
4 termék

A 3,6 x 3,6 m, homokszínű, légáteresztő napvitorla védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás ellen. Csomagolási méret: 39 x 39 x 12 cm. Termékleírás : Védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás...

14.390 Ft
14.390 Ft

A 3,6 x 3,6 x 3,6 m háromszög alakú, homok színű, légáteresztő napvitorla védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás ellen. Csomagolási méret: 36x30x9cm. Termékleírás: Védelmet nyújt a napfény és...

6.790 Ft
6.790 Ft

A 5 x 5 m, homokszínű, légáteresztő napvitorla védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás ellen. Csomagolási méret: 46 x 44 x 17 cm. Termékleírás : Védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás ellen...

21.190 Ft
21.190 Ft

A 5 x 5 x 5 m háromszög alakú, homok színű, légáteresztő napvitorla védelmet nyújt a napfény és az UV sugárzás ellen. Csomagolási méret: 42 x 35 x 12 cm Termékleírás : Védelmet nyújt a napfény és...

12.290 Ft
12.290 Ft
Oldal tetejére
Árnyékolók - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz