Párátlanítók

A párátlanító vagy páramentesítő egy olyan készülék, amely csökkenti a levegőben lévő nedvességtartalmat, így csökkenti a párát az adott helyiségben. A magas páratartalom sok kellemetlenséget okozhat, például penészesedést, rossz szagokat, kellemetlen levegőt és az egészségre káros hatásokat. A párátlanító készüléket általában olyan helyeken alkalmazzák, ahol magas a páratartalom, például fürdőszobában, mosókonyhában, pincében vagy olyan helyiségekben, ahol a pára fokozottan képződik, mint például edzőtermek, úszómedencék, vagy raktárak.

A páramentesítő készülékek különböző típusai elérhetők, például elektromos, hűtős, vagy adszorpciós párátlanítók. Az elektromos otthoni páramentesítő a leggyakrabban használtak, mivel viszonylag olcsók és hatékonyak. A hűtős párátlanítók a levegő hűtésével csökkentik a páratartalmat, és hatékonyabbak magasabb hőmérsékleten, míg az adszorpciós párátlanítók száraz anyagot használnak a pára eltávolításához.

A legjobb párátlanítók drágábbak lehetnek, de biztosítják a hatékony és hosszú távú párátlanítást, és tartósak. Ajánljuk a Home párátlanító és a Hauser pármentesítő gépeket többféle típusban is. 

 

Milyen páramentesítőt válasszak? Mikor van szükségem otthoni párátlanítóra?

Pármentesítő gépre akkor lehet szükség, ha a lakásban nem száradnak a ruhák, a fürdőszobában, szobafalon penésszel és/vagy repedező festékkel kell közedni, és ha a lakás levegője sokszor dohosnak érződik, ami az alvást is zavarhatja. A lakás egyes részei (pince, padlás) nincsenek rákötve a fűtési rendszerre, és/vagy nem szellőznek megfelelően (ilyen lehet a fürdőszoba és a mosókonyha is), ott túlnőhet a levegő páratartalma az optimális értéken. Ez az érték évszaktól függően változhat, de irányadóként elmondható, hogy a relatív páratartalom optimális szintje nyáron 35-50% körüli, télen pedig 30-40% körül van. A gondok 60% fölött kezdődnek, ez okozhat már penészes falakat és rozsdásodást is a lakás gépeiben. A legjobb páramentesítők akár napi 20 litert is képesek kinyerni a levegőből, így az otthoni túl magas páratartalmat garantáltan semlegesítik és optimális értékig csökkentik. Nézzen szét kínálatunkban, és válogasson igényei szerint párátlanító gépek és az otthoni páramentesítő kínálatunkból.


További tudnivalók a rendeléshez:

Az párátlanítók, páramentesítők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik párátlanító, páramentesítő lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a párátlanító, páramentesítő árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

Black and Decker BXDH20E páramentesítő és légtisztító 20 literes kapacitású, páramentesítő és...

93.590 Ft
93.590 Ft

.

.

.

 

Ceresit Stop pára AERO 360° utántöltő tabletta (H1660661) Ceresit AERO 360°tabletta az egyedi, kettős hatású tabletta küzd a túlzott...

5.090 Ft
5.090 Ft

.

.

.

 

Honeywell Párátlanító (TP SMALL). A készülék magassága 51,1 cm , szélessége 33,5 cm , mélysége 26,7 cm. Fehér színben készült, a készülék súlya 14,8 kg. A páramenetesítő kapacitása 24 l/24 óra...

114.190 Ft
114.190 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz