Gyújtósok, égésjavítók

Minőségi gyűjtósok széles választékban szakáruházunkban! Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk, válogasson igényei szerint gyújtós kínálatunkból.

Az gyűjtósok jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik gyújtós lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a gyújtós árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
8 termék

Alágyújtós hepokocka szilárd tüzelőanyaghoz

920 Ft
920 Ft

Alkalmazhatóak a szén, a fa, valamint a faszén közvetlen begyújtásához.

790 Ft
790 Ft

Minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az adalékanyag folyamatos adagolása meggátolja az égés...

1.890 Ft
1.890 Ft

PEPO alágyújtós dobozos Egyedülállóan magas minőség. Egyedi papírdoboz csomagolás. Figyelem: több mint 95% KEROZIN tartalom. Extra hőérték. Ez mindent visz! Legyen az szén, vagy csak vastag...

1.190 Ft
1.190 Ft

Márka: PEPO ; Méret: 1 liter A megszokott PEPO minőség, speciálisan faszénhez. Ez tényleg begyújt! Nincs beégés! Grillezéskor...

2.690 Ft
2.690 Ft

Kiszerelés: 40 db/csom 45 csom/karton Figyelem: több mint 95% KEROZIN tartalom. Extra hőérték. Ez mindent visz! Legyen az vastag rönkfa vagy akár csak szén! Grillezéskor mindig jól jön!

1.090 Ft
1.090 Ft

Csak faforgácsot és parafint tartalmaz. Könnyen kezelhető, szagtalan, füstmentesen ég. Biztos begyújtás. Kitűnő minőség. Egyedi papírdoboz csomagolás.

1.990 Ft
1.990 Ft

A PEPO koromtalanító koncentrátum. Használatával pénzt, időt, energiát takaríthat meg! Megtisztítja az égésteret...

1.490 Ft
1.490 Ft
Oldal tetejére
Fatüzelés, vegyestüzelés - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz