Hordozható grill

Minőségi hordozható grillsütők széles választéka várja a grillezés szerelmeseit szakáruházunkban. Számos fajtából, színből és márkából válogathat, nézzen körbe a hordozható grill választékunkban.

A hordozható grill egy kompakt, könnyen szállítható sütőberendezés, amelyet elsősorban szabadtéri főzésre, grillezésre használnak. Az eredeti, nagyobb méretű grillezőkkel ellentétben ezek a kisebb változatok tervezésüknek köszönhetően könnyen elvihetők piknikekre, kirándulásokra, kempingezésre vagy akár csak a hátsó kertbe is.

A hordozható grillezők számos energiaforrást használnak. A leggyakoribbak a hordozható gázgrill (amely pb gázpalackkal is működhet), a hordozható faszenes grill (amely főleg faszenet használ) és a hordozható elektromos grill (amely árammal működik). Az egyes hordozható grillezőknek saját előnyei és hátrányai vannak. Például a gázgrill gyorsan melegszik és egyszerűen használható, a széngrill pedig különleges ízt ad az ételeknek, de nehezebb kezelni és több füstöt termel. Az elektromos grill kényelmes és tiszta, de szüksége van áramforrásra. A hordozható grillezők ideálisak a szabadtéri főzéshez, hiszen lehetővé teszik a grillezett ételek élvezetét bárhol, ahol a grillezés megengedett és biztonságos.

 

A hordozható grill előnyei

A hordozható grillsütő számos előnyt kínál a hagyományos, nagyobb méretű grillezőkkel szemben. Ezek közül néhány a következő:

 1. Könnyű szállíthatóság: A hordozható grillsütők nevükből adódóan könnyedén szállíthatóak. Kisebb méretük és súlyuk lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vihessük őket - legyen szó parkról, strandról, kirándulásról vagy kempingről.

 2. Tárolás: A hordozható grillek kisebb méretük miatt kevesebb helyet igényelnek a tárolás során. Ez különösen hasznos lehet kisebb otthonokban vagy apartmanokban, ahol korlátozott a rendelkezésre álló hely.

 3. Rugalmasság: Ha szabadtéri tevékenységeket tervezünk, például pikniket vagy kempingezést, a hordozható grill képes hozzáadni a kényelemhez és a rugalmassághoz, mivel bárhová magunkkal vihetjük.

 4. Gazdaságosság: Általában a hordozható grillsütő olcsóbb a hagyományos, nagyobb kerti grilleknél, így ideálisak lehetnek azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek.

 5. Könnyebb tisztítás: Mivel kisebbek, általában könnyebb tisztítani a hordozható grillet, mint nagyobb társaikat.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a hordozható grillsütőnek is vannak hátrányai. Például általában kevesebb főzőterülettel rendelkeznek, így nem mindig ideálisak nagy csoportok vagy nagy mennyiségű étel grillezéséhez, vagy több körben lehet elkészíteni a kívánt mennyiségű ételt, mint egy hagyományos kerti grillen. Ezenkívül, mivel kisebbek és kevésbé masszívak, használati idejük is rövidebb lehet, mint a hagyományos grilleké, bár ezt a hordozható grill árak is tükrözik, így kedvező áron beszerezhetők.  

 

Hogyan tartsa karban a hordozható grillt?

A hordozható grill karbantartása alapvetően fontos a berendezés hosszú élettartamának biztosításához, valamint a grillezés biztonságának és hatékonyságának fenntartásához. Íme néhány tipp a hordozható grillsütő karbantartásához és tisztításához:

 1. Rendszeres tisztítás: Minden használat után tisztítsa meg a grillezőt, hogy eltávolítsa az ételmaradékokat és a zsírt. Ez segít megőrizni a grillező teljesítményét és megelőzi a tűzeseteket.

 2. Alapos tisztítás: Időről időre végezzen alapos tisztítást, amely magában foglalja a grillező rácsainak, fedelének és tálcajának tisztítását. Távolítsa el a lerakódott zsírt és szénmaradványokat.

 3. Ellenőrizze a gázgrillezők csatlakozásait: Ha gázgrillezőt használ, rendszeresen ellenőrizze a gáztömlőket és a csatlakozásokat, hogy nincsenek-e repedések, lyukak vagy szivárgások.

 4. Grillrács tisztítása: Használjon grillkefét a grillrácsok tisztításához. A grillrácsok tisztításához a legjobb, ha amíg még melegek, lekeféljük őket, mivel ilyenkor könnyebben eltávolíthatóak a maradékok.

 5. Ne feledkezzen meg a külső tisztításról: A grillező belső tisztítása mellett a külső tisztítása is fontos. Tiszta, nedves ronggyal törölje le a grillező külső felületét, hogy eltávolítsa a por és a szennyeződés maradványait.

 6. Tárolás: Amikor nem használja a grillezőt, tárolja azt megfelelő helyen, lehetőleg védett, száraz helyen. Ha van hozzá grillhuzat, használja azt a grill védelme érdekében az időjárási viszontagságoktól.

 7. Karbantartási utasítások: Mindig tartsa be a gyártó által a grillezőhöz mellékelt karbantartási és tisztítási utasításokat.

Ezek az alapvető lépések segítenek abban, hogy a hordozható grillező minél hosszabb ideig tartson, és minél jobb állapotban maradjon. Amennyiben további kérdése van a hordozható grillek használatához vagy karbantartásához, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol minden kérdésére szakszerű választ igyekeznek adni kollégáink. 


Rendelje házhoz a kerti sütögetés élményét, ne legyen kiváltság a kiváló pecsenyesült, grill halak és szárnyasok és zöldségek akár hétköznap sem. Készítse el a nyár legfinomabb fogásait a saját kertjében, családja és barátai körében, élvezze a kerti grillezés hangulatát akár már napokon belül! A hordozható grillsütő választékunk többsége raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt házhoz visszük választott hordozható grillsütőjét.

Amennyiben kérdése van, melyik hordozható grill lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel az hordozható grillsütő árakat és leárazásokat, kerti grill eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kerti főzőcskézést - sütögetést kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg
2 termék

Landmann Expressz grill 29x22 cm (11901) . Ideális 2 fő számára. 31 cm széles, 25 cm hosszú, 8,5 cm magas.

1.590 Ft
1.590 Ft

Perfect Home Hordozható grillező (13083) Anyaga : acél, grillrács anyaga krómozott vas Tartalma : 1 db összecsukható váz, 2 db grillrács...

4.990 Ft
4.990 Ft
Oldal tetejére
Kerti Grill - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz