Kupon

PrimaNet.hu kupon szabályzat:

Kuponhoz a Prímaenergia Zrt. által szervezett promóciók, játékok, akciók során lehet hozzájutni.
Mindenképpen javasoljuk a www.PrimaNet.hu hírlevélre történő feliratkozást, mivel a kedvezményes kuponokról levélben tájékoztatjuk vásárlóinkat. A feliratkozást akár most is megteheti: a bal oldalon adja meg e-mail címét, majd nyomja meg a Feliratkozom gombot.

- A kuponok vásárlási kedvezményre jogosítanak.
- A kuponok a kosárban válthatók be a Kupon beváltása boxban (lásd a cikk végén a képet)
- Két féle kupon lehetséges:
   1, Szabadon felhasználható
   2, Felhasználóhoz kötött: Ebben az esetben csak az adott felhasználó a megadott e-mail címmel belépve tudja felhasználni.


- A szabadon felhasználható kuponok esetében a szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a kuponok beváltását korlátozza.
- A kupon kizárólag a www.PrimaNet.hu webáruházban használható fel, készpénzre nem váltható.
- A kupon csak és kizárólag magasabb értékű vásárlásra váltható be, mint a kupon névértéke.
- Ha a vásárolni kívánt termékek összege több, mint a kupon névértéke, akkor a fennmaradó összeget a webáruház által felajánlott fizetési módok egyikével a vevő egyenlíti ki.
- A kupon a megjelölt érvényességi időpontig használható fel.
- A kuponnal történő vásárlás nem jelent ingyenes házhoz szállítást, a kupon nem használható fel szállítási költségre. A szállítási költség kalkulációja a kedvezmény felhasználását követő maradék összeg alapján történik.
- Fenntartjuk a jogot, hogy a kupon használata más kedvezményekkel össze nem vonható, illetve az akciós áron kínált termékek vásárlására nem érvényesíthető.
- Egy vásárláshoz csak egy kupon váltható be, a kuponok össze nem vonhatók. Több, kuponnal is fizetett megrendelés szintén nem vonható össze, azt nem áll módunkban egy csomagként küldeni.
- a PrimaNet kuponok többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása szigorúan tilos és jogkövetkezményekkel jár!

 

PrimaNet kupon beváltás


Érvényes: 2014. január 1-től visszavonásig

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz