Csiszolt vas bográcsok

A kereskedelemben általában kapható vékony falú üstökhöz képest, a vastagfalú csiszolt vas gulyás bográcsokban jobban oszlik el a hő, egyenletesebben fő az étel és nehezebben ég le. Ideális választás kisebb családi- és baráti összejövetelekhez, szabadtéri főzésekhez.

A csiszolt vas bográcsok nagy része raktárkészleten van, így rendkívül rövid határidővel tudjuk szállítani otthonába, egyes termékek esetében, akár a megrendelés napján is át tudjuk adni a futárszolgálat részére.

Csiszolt vas bogrács vásárlásával a PrimaNeten SuperShop pontokat is gyűjthet!

Kísérje figyelemmel akcióinkat is, időszakosan csiszolt vas bográcsok akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Amennyiben további kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdésére és segítenek megfelelő csiszolt vas bogrács kiválasztásában.

Kellemes kerti főzőcskézést - bográcsozást kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg
3 termék

Ez a békebeli ​16 l-es vas gulyásbogrács csiszolt, különleges, magyar termék . A kereskedelemben általában kapható vékony falú bográcsokhoz képest, ebben az 1 mm vastag falú bográcsban jobban...

4.152 Ft
5.190 Ft
4.152 Ft

Ez a békebeli ​25 l-es vas gulyásbogrács csiszolt, különleges, magyar készítésű termék . A kereskedelemben általában kapható vékony falú bográcsokhoz képest ebben az 1 mm-es, vastag falú...

5.752 Ft
7.190 Ft
5.752 Ft

Ez a békebeli ​40 l-es vas gulyásbogrács csiszolt, különleges, magyar készítésű termék. A kereskedelemben általában...

7.912 Ft
9.890 Ft
7.912 Ft
Oldal tetejére
Bogrács - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz