Átfolyós vízmelegítők

Minőségi átfolyós vízmelegítők széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle átfolyos gázos vízmelegitő és átfolyós elektromos vízmelegítő találhatók különböző kivitelben.

Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válogasson igényei szerint átfolyós vízmelegítő kínálatunkból.

A legtöbb háztartás használati-melegvízellátását az átfolyó rendszerű vízmelegítő bojlerek biztosítják. A melegvíz előállítása a vízhasználattal egyidejűleg történik. A 13 Kw alatti teljesítményű vízmelegítőket általában kis vízigényű kézmosók, mosogatók melegvíz ellátásához szoktuk javasolni. A 13 kw feletti teljesítménnyel rendelkező átfolyós vízmelegítők már alkalmasak egy komplett háztartás melegvíz igényeinek kiszolgálására. Ezalatt a mosogatást és fürdést is értünk. Kínálatunkban megtalálhat PB-gázüzemű, földgáz üzemű és elektromos vízmelegítő boilereket is. Az átfolyó rendszerű vízmelegítő bojlerek hatásfoka legalább 80%.

Az átfolyós vízmelegítők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik átfolyós vízmelegítő lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel az átfolyós vízmelegítő árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
4 termék

A víz átfolyó rendszerű melegítése, a használati meleg víz előállításának egyik közkedvelt módja. Az...

239.990 Ft
239.990 Ft

Hajdu MINI átfolyós vízmelegítő , felső, 5 lit. (MC5) Termék alkalmazás területe: használat melegvíz-ellátás,...

48.990 Ft
48.990 Ft

Hajdu MINI egykaros átfolyós vízmelegítő , alsó, 5 lit. (MCA5) Termék alkalmazás területe: használat...

49.890 Ft
49.890 Ft

Hajdu MINI átfolyós vízmelegítő , alsó, 5 lit. (MCA5) Termék alkalmazás területe: használat melegvíz-ellátás,...

49.890 Ft
49.890 Ft
Oldal tetejére
Vízmelegítők - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz