Átfolyós vízmelegítők

Minőségi átfolyós vízmelegítők széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle átfolyos gázos vízmelegitő és átfolyós elektromos vízmelegítő találhatók különböző kivitelben.

Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válogasson igényei szerint átfolyós vízmelegítő kínálatunkból.

A legtöbb háztartás használati-melegvízellátását az átfolyó rendszerű vízmelegítő bojlerek biztosítják. A melegvíz előállítása a vízhasználattal egyidejűleg történik. A 13 Kw alatti teljesítményű vízmelegítőket általában kis vízigényű kézmosók, mosogatók melegvíz ellátásához szoktuk javasolni. A 13 kw feletti teljesítménnyel rendelkező átfolyós vízmelegítők már alkalmasak egy komplett háztartás melegvíz igényeinek kiszolgálására. Ezalatt a mosogatást és fürdést is értünk. Kínálatunkban megtalálhat PB-gázüzemű, földgáz üzemű és elektromos vízmelegítő boilereket is. Az átfolyó rendszerű vízmelegítő bojlerek hatásfoka legalább 80%.

Az átfolyós vízmelegítők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik átfolyós vízmelegítő lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel az átfolyós vízmelegítő árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

A FÉG átfolyó vízmelegítő MV-19.1 kompakt- földgáz üzemű , alkalmas a mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó meleg...

119.890 Ft
119.890 Ft

.

.

.

 

A FÉG átfolyó vízmelegítő MV-19.1 kompakt- PB- gáz üzemű , átfolyó rendszerű, kéménybe köthető, 18,1 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. Az átfolyó rendszerű vízmelegítők alkalmasak a mosogató,...

124.990 Ft
124.990 Ft

.

.

.

 

A FÉG átfolyó vízmelegítő MV-21 kompakt- PB-gáz üzemű átfolyó rendszerű, kéménybe köthető, 21 kW teljesítményű PB gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést...

124.890 Ft
124.890 Ft

.

.

.

 

A FÉG átfolyó vízmelegítő MV-21 kompakt földgáz üzemű, alkalmasak a mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó meleg víz ellátására. Az MV 21 vízmelegítő átfolyó rendszerű, kéménybe köthető (B11BS), 21...

124.990 Ft
124.990 Ft

.

.

.

 

Hajdu FTA 10 átfolyós vízmelegítő, alsó 10 L, egykaros csapteleppel. A Hajdu FTA 10 típusok csak egy vízfelvételi hely ellátására alkalmas, és a gyártó által hozzáadott csapteleppel működik...

65.790 Ft
65.790 Ft

.

.

.

 

Hajdu MINI átfolyós vízmelegítő , felső, 5 lit. (MC5) Termék alkalmazás területe: használat melegvíz-ellátás,...

49.890 Ft
49.890 Ft

.

.

.

 

Hajdu MINI egykaros átfolyós vízmelegítő , alsó, 5 lit. (MCA5) Termék alkalmazás területe: használat...

49.890 Ft
49.890 Ft

.

.

.

 

Hajdu MINI átfolyós vízmelegítő , alsó, 5 lit. (MCA5) Termék alkalmazás területe: használat melegvíz-ellátás,...

49.890 Ft
49.890 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz