Hűtőtáskák, hűtőládák

Minőségi hűtőtáskák nagy választékban! Válassz minőségi márkák kiváló termékei közül, és biztosan tökéletes hőmérsékleten tárolhatod az ételeket, italokat, legyen szó hagyományos hűtőtáska vagy például autós hűtőtáska beszerzéséről, de még szivargyújtós hűtőtáska is található a választékunkban. 

 

Miért használunk hűtőtáskát?

A hűtőtáska használatának fő célja az élelmiszerek és italok hűvös állapotban történő tárolása és szállítása. Az emberek gyakran használnak hűtőtáskát, amikor utaznak, piknikeznek, kempingeznek, vagy más olyan tevékenységek során, ahol nincs könnyen elérhető hűtőszekrény vagy hűtő. Az elektromos hűtőtáska és a hagyományos hűtőtáska is segít megőrizni az élelmiszerek frissességét és elkerülni a romlást. A hűtőtáskában lévő hőszigetelés és a hűtőelemek (jégakku vagy hűtőbetét) segítségével a hűtőtáska hosszabb ideig képes fenntartani az alacsony hőmérsékletet, így megakadályozza az ételek felmelegedését és romlását. Célszerű Freezepack  jég akkut is vásárolni a hűtőtáskába, mert a jégakku meghosszabbítja a hűtőtáska hatását. Nyári horgászáshoz, vadászatra, nyaraláshoz, kempinghez bátran ajánljuk hűtőtáskáinkat!

A szivargyújtós hűtőtáska egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az élelmiszerek és italok hűvösen tartását az autóban vagy más járművekben. Ez a szivargyújtós hűtő általában a jármű szivargyújtójához csatlakoztatható, és elektromos energiát használ a hűtéshez. A szivargyújtós hűtőtáska rendelkezik egy belső hűtőegységgel vagy hűtőrendszerrel, amely folyamatosan hűti az élelmiszereket és italokat. A táska általában kis méretű, könnyen hordozható és könnyen elhelyezhető az autóban vagy a jármű más részein. A szivargyújtós hűtőtáska ideális lehet hosszabb autóutak, kirándulások, piknikek vagy táborozások során. Segítségével frissen és hűvösen tarthatod az ételeket és italokat, és elkerülheted azok melegedését vagy romlását.

 

Mikor érdemes használni a hűtőtáskát?

Piknikek és szabadtéri tevékenységek: Ha piknikezni vagy szabadtéri tevékenységeket, például kirándulást, táborozást, strandolást tervezünk, a hűtőtáska hasznos lehet. Tartsunk benne hideg italokat, friss gyümölcsöket, szendvicseket vagy más hűtést igénylő ételeket, hogy élvezhessük a frissességet és hűvösséget a kinti időtöltés során.

Munkahely és iskola: Ha hosszú időt töltünk el a munkahelyen vagy az iskolában, és nincs hozzáférésünk hűtőszekrényhez vagy más hűtési lehetőséghez, a hűtőtáska lehetőséget nyújt arra, hogy friss ételeket és italokat tároljunk és fogyasszunk el a nap folyamán.

Sportesemények és koncertek: Amikor részt veszünk sporteseményeken vagy fesztiválon, ahol drágább vagy korlátozott az étel- és italválaszték, érdemes autós hűtőtáskát vagy elektromos hűtőtáskát vinni magunkkal. Így képesek vagyunk hideg italokat, harapnivalókat vagy akár saját egészséges ételeket is fogyasztani a rendezvény helyszínén.

Orvosi vagy diétás szükségletek: Ha valaki olyan egészségügyi problémával küzd, ami speciális tárolási vagy hűtési igényeket jelent az élelmiszerek vagy gyógyszerek számára, a hűtőtáska megfelelő megoldás lehet. Például, ha inzulint kell tárolni, vagy ha valaki diétát követ, ahol friss vagy hűtést igénylő ételekre van szüksége. Ezenkívül egy elektromos hűtőtáska hasznos lehet azoknál az embereknél is, akik diétát követnek, és szükségük van arra, hogy biztonságosan tárolják az egészséges ételeiket és italaikat az egész nap folyamán.

Utazások, piknikek: Az autós hűtőláda ideális társ utazásokhoz, piknikekhez és szabadtéri tevékenységekhez. Amikor hosszabb ideig tartózkodunk úton, például autóutazás, vonatozás vagy repülés során, érdemes hűtőtáskát használni. Az autós hűtőtáska lehetőséget nyújt arra is, hogy hideg italokat és friss ételeket tartsunk magunknál a forró nyári napokon utazásnál, vagy akár meleg ételt tároljunk hideg időjárás esetén az autóban, biztonságos helyen. Az elektromos hűtőtáska lehetővé teszi, hogy friss ételeket, italokat és snackeket vigyünk magunkkal útközben, megelőzve a romlást és biztosítva az étkezési lehetőségeket. A hűtő autóba helyezése előtt érdemes azonban néhány lépésen végigmenni a hatékonyság maximalizálása érdekében. 

 

Mit kell tenni a hűtőtáska használata előtt?

A hűtőtáska hatékony használata érdekében néhány teendő van a használat előtt:

Előhűtés: A hűtőtáska hatékonyságának növelése érdekében célszerű előhűteni azt. Ehhez tegyük a hűtőtáskát néhány órára a hűtőszekrénybe, vagy helyezzünk bele előre lehűtött hűtőelemeket. Ez segít elindítani a hideg tárolási folyamatot.

Tisztítás: Győződjünk meg róla, hogy a hűtőtáska tiszta és higiénikus állapotban van a használat előtt. Távolítsuk el az esetleges szennyeződéseket vagy maradék élelmiszereket. Használjunk meleg szappanos vizet és tiszta rongyot, hogy megtisztítsuk a táskát. Győződjünk meg arról, hogy alaposan megszáradt, mielőtt újrahasználnánk.

Hűtőelemek előkészítése: Ha használunk hűtőelemeket, például jégakkur vagy hűtőbetétet, készítsük elő azokat a használat előtt. Helyezzük őket a fagyasztóba vagy a mélyhűtőbe, hogy megfelelően lehűlhessenek. Ezután tegyük be az előhűtött hűtőelemeket a hűtőtáska megfelelő rekeszébe.

Szervezés és elrendezés: Gondoskodjunk arról, hogy az élelmiszerek és italok rendezett módon legyenek elhelyezve a hűtőtáskában. Tartsuk távol a nyers és főzött ételeket egymástól, és ügyeljünk arra, hogy a hűtésre szoruló ételek jól záródó tárolóedényekben vagy zacskókban legyenek.

Zárás: A hűtőtáska megfelelő zárása kulcsfontosságú a hőveszteség minimalizálásához. Győződjünk meg róla, hogy a cipzár, a tépőzáras rögzítés vagy a mágneses zár megfelelően záródik, és nincsenek résnyi hézagok, amelyeken keresztül a hő behatolhatna.

Ezek a lépések elősegítik a hűtőtáskák hatékony működését, és biztosítják, hogy az élelmiszerek és italok megfelelően hűvösek maradjanak a tárolás és szállítás során.

 

Milyen típusú ételeket és italokat lehet tárolni a hűtőtáskában?

A hűtőtáskák kiválóan alkalmasak különféle ételek és italok tárolására, különösen akkor, ha hosszabb ideig kell frissen tartani azokat. Íme néhány példa az ételekre és italokra, amelyeket hatékonyan tárolhatunk a hűtőtáskában.

Ételek:

 • Friss gyümölcsök és zöldségek: Például szőlő, szeletelt alma, sárgarépa, salátalevelek.
 • Saláták és hideg köretek: Pl. zöldségsaláta, tészta- vagy rizssaláta, kuszkuszsaláta.
 • Szendvicsek és wraps: Hús- vagy halas szendvicsek, vegetáriánus wrap-ek, sajtos szendvicsek.
 • Melegítés nélkül fogyasztható ételek: Hideg tészták, saláták, piték, szendvicstekercsek.
 • Előkészített ételhordók: Főtt húsok, grillcsirke, sült hal, lasagne, curryk.
 • Tejtermékek: Joghurt, sajt, tejszín, tej.

Italok:

 • Üdítők és üdítőitalok: Hűsítő üdítőitalok, szénsavas italok, ásványvizek.
 • Üdítő teák és limonádék: Házi készítésű jeges teák, frissítő limonádék.
 • Vizek és jeges italok: Ásványvizek, jeges kávék vagy teák, jeges koktélok.
 • Gyümölcslevek és smoothie-k: Frissen facsart gyümölcslevek, egészséges smoothie-k.

Fontos, hogy a tárolandó ételeket és italokat jól záródó edényekben vagy csomagolásban helyezze a hűtőtáska rekeszeibe. Ezzel megakadályozható a kiszivárgás és a szennyeződés. Emellett ügyeljen arra, hogy a hűtőtáskában tárolt ételek és italok ne érintkezzenek nyers élelmiszerekkel, hogy elkerülje a keresztkontaminációt és a fertőzést.

 

Milyen hőmérsékletet kell fenntartani a hűtőtáskában?

A hűtőtáska hőmérsékletének fenntartása fontos ahhoz, hogy az élelmiszerek biztonságosan és frissen maradjanak. Általában az ajánlott hőmérséklet tartomány 0 °C és 4 °C között van. Ebben a tartományban a legtöbb élelmiszer megfelelően hűtve van, ami megakadályozza a baktériumok elszaporodását és az ételek romlását.

A hűtőtáska hőmérsékletének fenntartása érdekében figyeljen a következőkre:

 • Használjon megfelelő mennyiségű és minőségű hűtőelemeket vagy jégakukat a hűtőtáska hidegen tartásához.
 • Ne hagyja hosszú ideig nyitva a hűtőtáska fedelét vagy cipzárját, mert ez hőveszteséghez vezethet.
 • Próbálja minimalizálni a nyitogatást, hogy a hűtőtáska belseje minél kevesebb időt töltsön a külső hőmérsékleten.
 • Ha a hűtőtáska hosszabb ideig lesz kitéve meleg környezetnek, például utazás közben, gondoskodjon arról, hogy elegendő hűtőelemet használjon, és csomagolja az élelmiszereket légmentesen zárható edényekbe.
 

Mi a teendő, ha nem tartja megfelelően a hideget a hűtőtáska?

Ha a hűtőtáska nem tartja megfelelően a hideget, és az élelmiszerek nem maradnak kellően hűvösek, néhány intézkedést tehetünk:

Ellenőrizze a hűtőelemeket vagy jégakukat: Győződjön meg arról, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű hűtőelemet vagy jégakut használ a hűtőtáskában. Győződjön meg róla, hogy a hűtőelemek megfelelően le vannak fagyasztva, és helyezze őket a hűtőtáska különböző pontjaira, hogy egyenletesen hűtsék az ételeket.

Szigetelés ellenőrzése: Ellenőrizze, hogy a hűtőtáska megfelelően szigetelt-e. Ellenőrizze a cipzárokat, varrásokat és egyéb lehetséges hézagokat, ahol a hideg levegő kiszivároghat vagy a meleg levegő bejuthat. Bizonyosodjon meg arról, hogy a hűtőtáska szorosan záródik.

További hűtőelemek használata: Ha a hűtőtáska nem tartja megfelelően a hideget, fontolja meg további hűtőelemek használatát. Ez lehetővé teszi a hűtési kapacitás növelését és az ételek hosszabb ideig történő hűvösen tartását.

Korlátozza a hűtőtáska kinyitását: Próbálja minimalizálni a hűtőtáska kinyitásának idejét, hogy a hideg levegő ne szivárogjon ki. Gondosan tervezze meg, hogy milyen gyakran és milyen hosszú ideig nyitja ki a hűtőtáska fedelét.

Több jég használata: Ha nem tartja megfelelően a hideget, több jéggel töltheti meg a hűtőtáskát. A jég hosszabb ideig hűti az élelmiszereket, és segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet.

Ha ezek az intézkedések nem javítják a hagyományos, illetve elektromos hűtőtáska vagy autós hűtőtáska hűtési teljesítményét, akkor lehet, hogy időszerű a hűtőtáska cseréje vagy javítása. Függően a probléma súlyosságától, fontolja meg egy új hűtőtáska beszerzését, amely jobban megfelel az igényeinek.

 

Hogyan lehet hatékonyan kihasználni a hűtőtáska kapacitását?

Az alábbi tippek segítenek hatékonyan kihasználni a hűtőtáska kapacitását és maximális helyet biztosítani az élelmiszerek tárolásához:

 • Használjon kompakt, moduláris tárolóedényeket: Válasszon olyan tárolóedényeket, amelyek kis helyet foglalnak el, és egymásba illeszthetők vagy felhalmozhatók. Ez segít optimalizálni a rendelkezésre álló helyet a hűtőtáskában.
 • Helyezze az ételeket laposan vagy függőlegesen: Ahelyett, hogy az ételeket egymásra rakná, helyezze őket laposan vagy függőlegesen a hűtőtáskába. Ez segít kihasználni a térfogatot és megakadályozza az ételek szoros egymásra nyomódását.
 • Rendezze az élelmiszereket kategóriák szerint: Csoportosítsa az élelmiszereket kategóriákba, például húsok, zöldségek, tejtermékek stb. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben áttekinthetően pakolja a hűtőtáskát, és könnyebben megtalálja, amire szüksége van.
 • Használjon hűtőtasakokat vagy zacskókat: Kisebb vagy lazább élelmiszerek, mint például gyümölcsök vagy zöldségek, könnyebben tárolhatók kisebb hűtőtasakokban vagy zacskókban. Ez nemcsak segít különálló kis csomagokat kialakítani, hanem megakadályozza az ételek szétszóródását és összekeveredését is.
 • Töltsön ki minden hézagot: Ügyeljen arra, hogy minden hézagot és üres teret kihasználjon a hűtőtáska belsejében. Ha van szabad hely, akkor töltsön ki kisebb tárgyakkal, például egy kis törülközővel vagy hűtőelemmel. Ez segít minimalizálni a levegő áramlását és megtartani a hideget.

A hűtőtáska választékunk jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott hűtőtáskát. Rendelje házhoz a kempingezés alapfelszereléseit napokon belül, és élvezze hétvégente vagy nyaraláskor a természet közelségét, miközben a komfortról sem kell teljesen lemondania.

Amennyiben kérdése van, melyik hűtőtáska lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a hűtőtáska árakat és leárazásokat, kemping eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kempingezést, szabad ég alatti kikapcsolódást kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg

A Campingaz Luna 12 Artic Rainbow összecsukható hűtőtáska a Minimaxi termékcsalád egyik szemet gyönyörködtető új tagja. A hűtési...

5.490 Ft
5.490 Ft

.

.

.

 

A ​ Campingaz kétkamrás hűtőtáska 20 liter es űrtartalmú, kiválóan szigetelt és modern dizájnvonalat követ. Alsó merev rekesze EVA béléssel ellátott, így meleg és hideg termékek tárolására is...

11.590 Ft
11.590 Ft

.

.

.

 

Curver passzív hűtőtáska 20L kék/fehér (159567) A hordozható hűtőtáska, mint hasznos eszköz nem csak kempingezéskor alkalmazható, hanem...

8.590 Ft
8.590 Ft

.

.

.

 

Curver passzív hűtőtáska 32L kék/fehér (159569) A hordozható hűtőtáska, mint hasznos eszköz nem csak kempingezéskor alkalmazható, hanem...

11.190 Ft
11.190 Ft

.

.

.

 

ECG AC 3010 C Autós hűtőtáska • Praktikus hűtőtáska sok zsebbel • Tartós szövet anyag kifinomult részletekkel • 30 liter űrtartalom • 2,5 m hosszú 12 V autós tápkábel zipzáras zsebben • Akár...

20.990 Ft
20.990 Ft

.

.

.

 

ECG AC 3021 Hordozható hűtőláda , 28 L Eco funkció, energiaosztály F Akár 20°C-kal a környezeti hőmérséklet hőfoka alá hűt...

35.290 Ft
35.290 Ft

.

.

.

 

ECG MP 2500 Hálózati adapter hűtőtáskákhoz Átalakító hálózati adapter 12 V-ot alakítja 230 V árammá ,...

5.990 Ft
5.990 Ft

.

.

.

 

Hűtőtáska , flamingós (13851) . Helyezzen jégakkut a termékbe, ezáltal hidegen tartja a benne lévő élelmiszert. Polyészter anyagból készült. Űrtartalma 16 liter . A táska 37,5 cm széles, 26 cm...

4.590 Ft
4.590 Ft

.

.

.

 

MPM Mobil hűtő és melegentartó láda 28L (MPM-28-CBM-08Y) A mobilhűtő kapacitása 28 liter. Az autós tápegység (12 V) lehetővé teszi az eszköz csatlakoztatását autóba utazás közben. A beépített 230...

32.790 Ft
32.790 Ft

.

.

.

 

MPM Mobil hűtő és melegentartó láda 35L (MPM-35-CBM-09Y) hűtés: legfeljebb 16-20 ° C a környezeti hőmérséklet alatt fűtés: legfeljebb 50-60 ° C "ECO" munkakapcsoló az 1,5 literes palackok...

35.790 Ft
35.790 Ft

.

.

.

 

Mobicool hűtőtáska Sail 6 (9600024982). Tartsa frissen uzsonnáját, ebédjét a Sail 6 hűtőtáskával . Cipzáras kivitelű,...

5.090 Ft
5.090 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca Cola termoelektromos hűtőláda MT48W 48L (9600028747) A Coca-Cola MT48W kényelmes hordozhatóságának köszönhetően nem is lehetne egyszerűbb...

83.690 Ft
83.690 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca cola fresh 20L hűtőtáska Fresh 20 (9600026631 ) A Coca-Cola Fresh 20-nak köszönhetően nem kell hazarohanni a bevásárlás után, csak...

6.690 Ft
6.690 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca cola fresh 5L hűtőtáska Fresh 5 (9600026627 ) Akár irodába megy, biciklizik vagy kirándul, a Coca-Cola Fresh 5 stílusos hűtőtáska...

4.390 Ft
4.390 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca-Cola hűtőhátizsák CCC 20 (9600008615). Coca-Cola stílusú hátizsák, mely hidegen tartja az ételeket, italokat amire egy kirándulásnál szüksége lehet. Kb. 6 órán keresztül képes...

10.690 Ft
10.690 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca-Cola hűtőtáska CCC 14 (9600026637). Vigye uzsonnáját a Mobicool puha falú hűtőtáskájában , mely Coca-Cola stílusú kivitelben készült. Praktikus 14 literes űrtartalmú, külső rétege...

4.690 Ft
4.690 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca-Cola hűtőtáska CCC5 (9600026636). Vigye uzsonnáját a Mobicool puha falú hűtőtáskájában , mely Coca-Cola stílusú kivitelben készült. Praktikus 5 literes űrtartalmú, külső rétege 300D...

3.990 Ft
3.990 Ft

.

.

.

 

Mobicool Coca-cola classic hűtőhátizsák 20L (9600026638) Legyen szó bevásárlásról, kerékpározásról vagy spontán...

10.990 Ft
10.990 Ft

.

.

.

 

Mobicool Holiday hűtőhátizsák, HOL20 (9600024990). Akár hat órán át is hűtve tartja az élelmet ez a praktikus hűtőhátizsák , mely ergonomikusan kialakított. Viselése kényelmes, külső anyaga 300D...

8.290 Ft
8.290 Ft

.

.

.

 

Mobicool Holiday uzsonnás hűtőtáska HOL14 (9600024987). Vigye uzsonnáját a Mobicool puha falú hűtőtáskájában . Praktikus 14 literes űrtartalmú, külső rétege 300D anyagú, belseje szivárgásmentes...

3.590 Ft
3.590 Ft

.

.

.

 

Mobicool Holiday uzsonnás hűtőtáska HOL5 (9600024986). Vigye uzsonnáját a Mobicool puha falú hűtőtáskájában. Praktikus kis méretű, külső rétege 300D anyagú, belseje szivárgásmentes réteggel...

2.690 Ft
2.690 Ft

.

.

.

 

Mobicool MB25 DC elektromos hűtőtáska 23 l-es (9600024980) Ez a divatos, 23 literes puhafalú hűtőtáska kék-fehér színkombinációban készült. Tisztítása könnyű, vállpántja állítható a kényelmes...

31.890 Ft
31.890 Ft

.

.

.

 

Mobicool hűtőbox MMP24 (9600024975). 24 literes, nagy teherbírású hűtődoboz. Vigye magával a hűtőtáskát kirándulni, strandra, piknikre....

7.790 Ft
7.790 Ft

.

.

.

 

Mobicool hűtőtáska Sail 14 (9600024983). Tartsa frissen uzsonnáját, ebédjét a Sail 14 hűtőtáskával. Cipzáras, állítható hordszíjú, kék színű praktikus, sportos fazonú hűtőtáska. Magassága 340 mm....

7.290 Ft
7.290 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz