Cefrés hordók

Minőségi cefrés hordók széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle különféle cefrés hordók találhatók különböző űrtartalommal és kivitelben. Ezekkel az eszközökkel nem akadály sem az a professzionális alkoholkészítés és az alkohol készítése házilag sem. Nézzen szét kínálatunkban, és válogasson igényei szerint a különféle típusú cefrés hordók kínálatából, 120 literes vagy 220 literes kialakításban is.

A cefrés hordó egy nélkülözhetetlen kellék minden profi és házi alkoholkészítő számára, hiszen kulcsfontosságú szerepet tölt be a fermentációs folyamat során. Ezek a hordók biztosítják azt a megfelelő környezetet, amelyre a cefre megfelelő érlelődéséhez van szükség. A cefrés hordók különféle méretben és anyagokból készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideálisat.

A cefrés hordó 120l és cefrés hordó 220l méretek ideálisak a kisebb és nagyobb mennyiségű alkohol előállításához. Ezek a méretek lehetővé teszik a hobbi borászok és a kisüzemi pálinkafőzők számára, hogy pontosan az ő igényeiknek megfelelő mennyiségű italt állíthassanak elő. A cefrés műanyag hordó egy másik népszerű választás, hiszen ezek könnyen tisztíthatók és strapabírók, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé.

A cefrés hordók előnyei közé tartozik, hogy segítik a fermentációs folyamatot, elősegítve a cefre optimális érését. Ezek a hordók megőrzik a cefre frissességét és aromáját, miközben lehetővé teszik a szükséges lélegzést és hőszabályozást. A cefrés hordó kiválasztásakor figyelembe kell venni a méretet és az anyagot, hiszen ezek befolyásolják az ital minőségét és jellegét.

A cefrés hordók felhasználása a házi alkoholkészítés során nem csak a minőséget segíti elő, hanem egy hagyományos, kézműves módszert is képvisel, amely mélyebb megértést és kötődést biztosít a készítő és az ital között. Ezáltal a házi alkoholkészítés nem csupán egy hobbi, hanem egy szenvedély és művészet is lehet.

Összefoglalva, a cefrés hordók nélkülözhetetlen eszközök a házi és profi alkoholkészítésben. Legyen szó cefrés hordó 120l, cefrés hordó 220l vagy cefrés műanyag hordó típusokról, minden egyes hordó sajátos jellegzetességeket kölcsönöz a készülő italnak, így hozzájárulva a végtermék egyedi karakterének kialakításához.


További tudnivalók a rendeléshez:

cefrés hordók jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik cefrés hordó lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalakon van feltüntetve.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a cefrés hordó árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
4 termék

Cefre és m ustfokoló 0-30°C között mér . Az eszközt, a must, valamint gyümölcscefrék cukortartalmának megállapítására használhatja. Csak az erjedésmentes, tiszta mustban mér pontos értéket. Töltse...

3.090 Ft
3.090 Ft

Cefrefokoló 20-0°C között mér . Az eszköz ideális a különféle gyümölcscefrék cukorfokának mérésére. Öntse a híg cefrelevet egy mérőedénybe, majd tegye bele a cefrefokolót. A cukorfok értékét...

3.390 Ft
3.390 Ft

Hordó 120 l-es, csatos fedéllel, kék színben. Műanyagból készült. Ideális különféle savanyúságok,...

11.890 Ft
11.890 Ft

Hordó 220 l-es, csatos fedéllel, kék színben. Műanyagból készült. Ideális különféle savanyúságok, esővíz, cefre tárolására, valamint gyümölcs erjesztésére. Gumitömítés nélkül.

17.490 Ft
17.490 Ft
Oldal tetejére
Alkoholkészítés - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz