Perzselők és nyomásszabályzók

Minőségi perzselők és nyomásszabályzók disznóvágáshoz nagy választékban. ✅  Gyors szállítás, akciók. Rendeljen megbízható szakáruháztól!

Többféle perzselő, például gáz perzselő és disznóperzselő közül választhat webáruházunkban, ezekhez kiegészítő égőfej is rendelhető. Nyomásszabályzó, illetve tömlővéges nyomáscsökkentő  is megtalálható nálunk különböző kivitelben. Nézzen szét kínálatunkban, és válogasson igényei szerint perzselő és nyomásszabályzó kínálatunkból.

A perzselők és nyomásszabályzók jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik perzselő és nyomásszabályzó lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a perzselő és nyomásszabályzó árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
5 termék

Perzselő / pörzsölő (14684) Anyaga: galvanizált vas, fa Mérete: 62 cm hosszú, a cső 148 cm hosszú, a fúvóka mérete: 14 cm hosszú;...

6.690 Ft
6.690 Ft

A RECA 694, 50 mbar, tömlővéges nyomáscsökkentő a háztartási palackba töltött PB-gáz nyomását csökkenti le 50 mbar kimeneti nyomásértékre.

3.190 Ft
3.190 Ft

Professzionális, nagy teljesítményű perzselő (pörzsölő) ipari, útépítési, szigetelési, tetőfedési munkálatokhoz. A 35 fokban hajlított ergonomikus fogantyúval ellátott szár biztosítja a kényelmes...

26.690 Ft
26.690 Ft

Égőfej (perzselő ) 55 cm- es szárral hajlított , ergonomikus fogantyúval ellátott. A készülék teljes hossza 88 cm , ebből a cső 55 cm. A fúvóka 10 cm-es hosszúságú, átmérője 7 cm. A perzselő csak...

8.790 Ft
8.790 Ft

Égőfej gázperzselő. Fanyél, a cső bilincsel rőgzíthető, széleskörű felhasználásra.

6.090 Ft
6.090 Ft
Oldal tetejére
Disznóvágás kellékek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz