Elektromos roller

Minőségi elektromos rollerek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle e roller található, különböző méretben. Nézzen szét és válogasson igényei szerint elektromos roller kínálatunkból.

A legjobb eletromos rollerek stabil acél és alumínium vázzal rendelkeznek, ezek a legstrapabíróbb darabok. Webáruházunkban összehajtható elektromos rollert is talál, amik a legkönnyebben tárolhatók, kis helyen is elférnek. E-roller kínálatunkban többféle modellt talál 100-120kg maximum terhelhetőséggel, akár 25km/h végsebességgel. Ha felteszi magának a kérdést, hogy "milyen elektromos rollert vegyek?", akkor vegye figyelembe testsúlyát és az elektromos roller terhelhetőségét, hogy átlagosan milyen távon szeretné hasznáni az eszközt (hatótáv, azaz amit az e roller max. töltöttséggel képes megtenni), a kiegészítők meglétét, illetve hiányát (digitális sebességmérő, töltöttségmérő, LED világítás stb.), illetve a tárolásra fennálló helyet.

Az elektromos rollerek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik elektromos roller lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel az elektromos roller árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

Akai Összehajtható Elektromos Roller (F3) Terhelhetőség: max. 100 kg Alumínium váz, IPX4 védelem Max. sebesség: 25 km/h, három sebesség...

107.490 Ft
107.490 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz