Egyszerű bankkártyás fizetés a PrimaNet-en

Webáruházunk részére az SimplePay Online Fizetési REndszer biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplaPay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyás fizetés a készpénz mellett a világ legelterjedtebb módozata az áru ellenértékének rendezésére. A kártyahasználat webes vásárlások esetén is teljesen biztonságos. A webáruházakban az online fizetési eljárás megbízhatóságát az úgynevezett SSL-protokoll garantálja, amely világszerte elfogadott titkosítási eljárás.

Manapság általános, hogy bankkártyás fizetéskor a vásárlót átirányítják a bank fizetőoldalára, így a szolgáltató, illetve a kereskedő semmilyen formában sem nyerhet betekintést a vásárló kártyaadataiba. A banki fizetési oldalak magas szintű titkosítással rendelkeznek, a fizetés megkezdésétől a visszaigazolásig itt zajlik a tranzakció, a sikeres fizetés után irányítják vissza a vevőt a kereskedő weboldalára. A fizetés jóváhagyása előtt mindig ellenőrizzük, hogy az összeg és az adatok megfelelőek-e!

Fizetési mód kiválasztásánál válassza a ,,Bankkártyás fizetés" lehetőséget

A bankkártyás fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját! A fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13–19 jegyű szám.)
  • • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
  • • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)


Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

  • • Visa® (dombornyomott)
  • • MasterCard® (dombornyomott)
  •  Elektronikus (nem dombornyomott)

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

  • • Maestro®

A Simplapay internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.


Fontos tudnivalók

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP Bank oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvé- nyesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Próbálja ki Ön is!

PrimaNet online szakáruházunkban számos fizetési lehetőség közül választhat. Bankkártyás fizetés, utánvételes fizetés, MasterPass digitális pénztárca fizetési lehetőségek állnak a vásárlók rendelkezésére és még SuperShop pontokkal is fizethet!

Fizetési lehetőséggel kapcsolatos információkat ezeken a linkeken talál:

 

PrimaNet.hu online szakáruház
 Mert azonnal elérhető! • Mert nincs sorban állás! • Mert biztonságos!

Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás 
Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner
OTPay elfogadóhely • SuperShop kártyaelfogadó webáruház


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz