Mobil klímák

Minőségi mobil klímák széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle mobil, hordozható klíma található különböző méretben és kivitelben. Az alábbiakban segítséget adunk ahhoz, hogy mikor érdemes mobil klímát választani, illetve milyen szempontokat vegyen figyelembe a klíma vásárlásnál. Nézzen szét és válogasson igényei szerint mobil klíma kínálatunkból.

Mobil klíma hűtőink megbízható technológiával biztosítják a megfelelő működést. Legtöbb modellünk távirányítóval, sőt hangvezérléssel és applikáción keresztül akár telefonról is szabályozható, illetve előre programozható. Mobil klímáink teljesítménye 30-45 m2 lehűtésére alkalmas, de többfunkcós működésüknek köszönhetően nemcsak légkondicionálásra, hanem párátlanításra és szellőztetésre is használhatók. Legtöbb hűtő klíma termékünket ingyenesen kiszállítjuk, illetve jótállással kínáljuk. A jótállásról szóló információk megtekinthetők a termékoldalakon.

Kizárólag megbízható magyar és külföldi márkák termékeit forgalmazzuk. A Somogyi by Home magyar családi kézben lévő, régiós piacvezető elektronikai vállalat, ami magas minőségű terméktámogatást biztosít. Honeywell klímáink pedig amerikai alapítású, 120 éve a piacon lévő, Business Superbrands díjnyertes forgalmazótól származnak, amik szintén magas minőséget képviselnek.

Amikor háztartási célra, lakásba, házba, nyaralóba keresünk klímát, két lehetőség közül választhatunk: a beszerelt, két egységes (kültéri és beltéri) klímák és az egy egységes, hordozható mobil klíma közül. Általánosságban elmondható, hogy ha rugalmas megoldásra, hordozható eszközre van szüksége, akkor a mobil klíma jó megoldás lehet.

Mobil klíma vásárlási szempontok:
- vesse össze a hűtendő terület méretét és a mobil klíma teljesítményét (a mobil klíma hűtők átlag 30-45m2 lehűtésére alkalmasak)
- vegye figyelembe a jótállási feltételeket és jótállási időt
- válasszon megbízható márkát! (túl olcsó, ismeretlen márkák esetén nehéz alkatrészt és szeerlőt találni, így az első meghibásodástól hetek telhetnek el a javításig)

A mobil klíma előnyei:
- könnyen mozgatható, több helyiség hűtését is lehetővé teszi rövid időn belül
- energiahatékony
- kevesebb adminisztrációval jár a mobil klíma beszerzése
- nem kell bajlódni a beszereléssel
- lakáshoz, személyes igényekhez jobban igazítható

A mobil klíma hátrányai:
- kisebb teljesítmény miatt kisebb teret tud hatékonyan lehűteni, szellőztetni (rendezvényhelyszínek, nagyobb nyitott terek hűtésére nem alkalmas)
- összegyűjt víz elvezetése (ez a mobil klíma tartály napi ürítése jelenti, vagy kifújó cső kivezetésével oldható meg)
- márkától függően hangos lehet

Csökkentse le álmatlan éjszakái számát a nyári hőségben, és próbálja ki mobil klímáinkat.


További tudnivalók a mobil klíma rendelésről:

Az mobil klímák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik mobil klíma lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a mobil klíma árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

Ablakszigetelés mobilklímához (WSL 4) • nyitott ablak mellett segít bent tartani a hideget és kint a meleget • egyszerű felszerelés a...

7.490 Ft
7.490 Ft

.

.

.

 

DeLonghi ECO Mobil klíma , 2.1Kw, (DELPACEM77) 70m3, 3 fokozat, Időzítő, 8200BTU, Párátlanító funkció, Távirányító,...

136.390 Ft
136.390 Ft

.

.

.

 

Az ACM 9000 mobil klíma akár 20 m2 helyiségben ideális légkondicionáló berendezés a nyári nagy melegben. A mobil klímát...

137.190 Ft
137.190 Ft

.

.

.

 

Mobil klíma (ACM 12000) Helyi légkondicionáló berendezés. I deális 26 m2 helyiséghez. Üzembe helyezés előtt olvassa végig a használati utasítást! Jellemzők: 3 üzemmód: hűtés, szárítás,...

126.690 Ft
126.690 Ft

.

.

.

 

klímához

1.690 Ft
1.690 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz