Gázpalack tömítések

Minőségi gázpalack tömítések széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle gáz tömítés és tömítőgyűrű, pébé (PB) gázpalack tömítés találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint gázpalack tömítések kínálatunkból.

Néhány szó a termékek használatáról:

Miután szivárgás leginkább a gumitömítéseknél léphet fel, figyelni kell a megfelelő minőségű tömítőgyűrűkre. A PB-gázpalackok használata során fontos, hogy szakszerűen szerelt, időszakonként bevizsgált, legálisan töltött PB-palackot használjunk. A pébégáz semmivel nem veszélyesebb, mint a földgáz. A biztonság garanciája, ha megfelelő PB gázpalack tömítéseket használunkA tömítéseket célszerű időről időre ellenőrizni. Ez egy olcsó alkatrész, a megfelelő tömítőgyűrű használata nem luxuskiadás. A tömítőgyűrűk anyaga lehet műanyag, gumi, vagy szilikon, mindhárom anyag kedvező áron áll rendelkezésre a kínálatban.
A tömítőgyűrűk PB-gázhoz és földgázhoz egyaránt használhatók. Egy csomagban általában 10 darab tömítés kapható, de szerelők, viszonteladók rendelhetnek 200 darabos kiszerelést is. A nagy tétel megrendelése azt eredményezi, hogy olcsóbb lesz a PB gázpalack tömítés egységára.


További infók a rendeléshez: 

A gázpalack tömítések jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik gázpalack tömítés lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a gázpalack tömítés árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
8 termék

Hengeres gumi tömítés gyorscsatlakozós motorikus (targonca) palackhoz . A csomag tartalma 10 db tömítőgyűrű. Így is ismerheti: Tömítő...

1.000 Ft
1.000 Ft

A Loctite-55 menettömítő zsinór 150 m hosszú. Használata egyszerű: az első menetektől kezdve tekerje a zsinórt a csőmenetre a menetemelkedéseknek megfelelően. Tekerésnél ügyeljünk a menettömítő...

6.890 Ft
6.890 Ft

​A Loctite-55 menettömítő zsinór hossza 50 méter . Felhasználható menetes kötések tömítéséhez, hideg/meleg és ivóvíz vezetékrendszerekben, valamint gázvezeték rendszerekben. A csőmenettömítő...

2.990 Ft
2.990 Ft

A Reca nyomásszabályozó készlet tartalmazza a gyárilag beszabályozott nyomáscsökkentőt, 2 m hosszú speciális...

4.190 Ft
4.190 Ft

A műanyag (pentánálló Poliuretán) PB tömítés feladata, a nyomáscsökkentő használata során, a két érintkező...

490 Ft
490 Ft

A műanyag (pentánálló Poliuretán) PB tömítés feladata, a nyomáscsökkentő használata során, a két érintkező...

7.990 Ft
7.990 Ft

Tömítőgyűrű 2.5x11-es öntözőkuplunghoz (50db/csom)

1.690 Ft
1.690 Ft
Oldal tetejére
Gázszerelvények - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz