Nagykonyhai sütőlap gépek

Minőségi nagykonyhai sütőlapok széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle ipari sütő és sütőgép, nagykonyhai sütő található különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint nagykonyhai sütőlapok kínálatunkból.

Nagykonyhai sütőlapjaink minden szempontból megfelelnek a vendéglátóiparban és tömegétkezésben dolgozóknak. Rozsdamentes acélból készült nagykonyhai sütőlapjaink bírják a legnagyobb kihívásokat is, ami a vendéglátás területén érheti őket. Gázüzemű éttermi sütőlapjaink asztali vagy szabadonálló típusban, sima vagy bordás felülettel, zárt tárolóval vagy anélkül érhetők el online szakáruházunkban!

A nagykonyhai sütőlapok jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik ipari sütőlap lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a ipari sütőlap árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
1 termék

A rozsdamentes ​sütőlappal átalakíthatók a BGT és BGS két vagy háromégős lángossütő, grillező és pecsenyesütő készülékek. A sütőlap méretei: szélesség 600 mm, magasság 110 mm füllel együtt 140 mm,...

81.290 Ft
81.290 Ft
Oldal tetejére
Nagykonyhai gépek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz