Nagykonyhai sütő gépek

Minőségi nagykonyhai sütők széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle ipari sütő és sütőgép, nagykonyhai sütő található különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint nagykonyhai sütők kínálatunkból.


Nagykonyhai sütőgépeknek különböző fajtája létezik: statikus sütők, légkeveréses sütők, pizzasütők. Online szakáruházunk csak a legalapvetőbb és legfontosabb statikus nagykonyhai sütőgépekkel foglalkozik. Kínálatunkban az elektromos statikus sütő 3 illetve 1 részes változatban található meg. Bármelyik nyerné is el az Ön tetszését, mi bátran ajánljuk!

A nagykonyhai sütők jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik nagykonyhai sütőgép lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a nagykonyhai sütőgép árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
2 termék

A GES-001 Elektromos statikus sütő egyedi kialakítású önálló sütőegység. 230V-os hálózatról bárhol üzemeltethető, így használata nem helyhez kötött. A sütési hőfoktartomány fokozatmentesen 50C°...

406.890 Ft
406.890 Ft

A GES-003 elektromos statikus sütő egyedi kialakítású önálló sütőegység. A 3 db egybeépített sütő egy egységet...

959.890 Ft
959.890 Ft
Oldal tetejére
Nagykonyhai gépek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz