Azonosító: 46849

Mobil infrasugárzó ECO Fornello (Siesta gázkályha)

32.890 Ft
328
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
328
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az ECO Fornello mobil infrasugárzó (siesta gázkályha), biztonságos és egyszerűen kezelhető, piezoelektromos gyújtással felszerelt és lángőr funkcióval ellátott gázkészülék. 

A siesta kályha részben összecsukható, így kissebb helyet foglal, amikor nem használja.

A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályhára jellemző a gyors fűtés és a három fokozatú energiatakarékos teljesítmény. Kiépített, vezetékes gázhálózat nélküli családi házakban, hétvégi házakban, nyaralókban, tanyákon, vagy alkalomszerűen lakott épületekben, helyiségekben ideális a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha használata, ugyanis üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az elektromos üzemű fűtőberendezéseké. A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályha kis súlyának, beépített görgőinek és fogantyújának köszönhetően könnyen mozgatható. A Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhába épített 3 db kerámia égőfej üzemeltetése 10,9 kg-os PB-gázpalackkal történik, amellyel akár 85-90 órán keresztül működtethető. Ez a mindennapi intenzív használat mellett is elegendő fűtést ad – mivel a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha sok hőt termel, nem szükséges a nap 24 órájában üzemeltetni, legfeljebb 8-10 órás használat is elégséges. 

Használati mérete:

 • szélesség: 42cm
 • mélység: 34cm
 • magasság kerekekkel: 72cm

Mérete összecsukva:

 • szélesség:42cm
 • magasság: 66cm
 • mélység: 15cm


A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályha használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5 kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha már használható is! Amennyiben nem kíván elmenni a legközelebbi gázcseretelepre, úgy hívja PrímaGáz futár szolgáltatásunkat és kollégáink ingyen kiszállítják önnek a gázpalackot! A PrímaGázfutár telefonszámát megtalálja ezen az oldalon a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha általános leírása alatt. A biztonság érdekében a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha védőráccsal van ellátva, minimális védőtávolság 1 méter. Ez azt jelenti, hogy 1 méteren belül ne tegyünk semmilyen berendezést, bútort, vagy éghető anyagot a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha közelébe. Mivel a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha sok hőt termel, ezért kérjük, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban leírt biztonsági szabályokat. 

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályhát AJÁNDÉK nyomásszabályzó készlettel szállítjuk!

A készüléket ismerheti így is: Fornello kályha, szieszta kályha, siesta gázkályha, szieszta PB-gáz fűtő készülék, gáz szieszta hősugárzó, szieszta PB-gáz kályha, PB-gáz kályha, gáz hősugárzó, infravörös gáz hősugárzó, infraégős gázkályha, gázpalackos hősugárzó

Méretek

 • Szélesség: 43 cm
 • Magasság: 72 cm
 • Mélység: 34 cm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 4,2 kW
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Gázfogyasztás: 0,305 kg/h
 • Egyéb adatok:

  3 db kerámia égőfej
  Égésbiztosítós kivitel

 • Súly (kg.): 8.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Piezo gyújtás
 • Őrláng

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!
Az üzemeltetés alatt vigyázzon, hogy kisgyermek ne kerüljön a kályha közelébe! A bekötőcsövet ki kell cserélni, ha megrongálódik, illetve ha repedéseket fedez fel rajta. Mindig zárja el a gázcsapot, ha nem használja a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhát. Csak megfelelően szellőző helységekben használható a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha, mivel az égéshez szükséges oxigént a helyiség levegőjéből vonja el. Emiatt szűk, vagy kis alapterületű helyiségekben a szokásosnál sűrűbben szellőztessen és javasolt, hogy a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhát ne hagyja felügyelet nélkül. Csak olyan kályhát vásároljon, amihez van Használati útmutató, azt pedig olvassa el figyelmesen. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz