2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08285

Barbecook gázgrill Kaduva Black

99.990 Ft
79.992 Ft
Megtakarítás: 19.998 Ft
1598
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Barbecook Kaduva Black kerti gázgrill "Turbo Heating" rendszerrel készült, így 20%-kal kevesebb a gázfogyasztása, mint a többi fajta gázgrillnek. A három darab nagyteljesítményű (3 x 3,8 kW) rozsdamentes acél gázégőfej biztosítja az ideális grillezési végeredményt, nyitott tetővel is. A grillsütőnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos szikráztatóval történik, amely 1 db 1,5 V LR6 elemmel üzemel. 

A sütőfelület 2/3-a a grillrács melynek anyaga zománcozott öntöttvas, 1/3 része pedig az öntöttvas sütőlap. Krómozott, melegen tartó ráccsal is felszerelt. A grillsütő fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést.

A kerti grillkocsi jobb oldalán, a tárolóasztalkában egy Gastronorm füles, rozsdamentes acél ételtároló, a másik oldalon egy 2,3 kW-os gázfőző található, amely alkalmas pl. a különböző szószok elkészítésére. Az oldalsó égőfej maximális terhelhetősége 9 kg. Az oldalfőzőn használható edény maximális átmérője 220 mm. A készülék ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és stabil, hosszú fedélfogantyúval felszerelt. 

Barbecook Kaduva Black kerti gázgrill egyszerűbb és gyorsabb helyváltoztatását két nagyméretű kerék és két fékkel is felszerelt forgókerék segíti elő. A gázgrill használatával, egyszerre 12 személy számára is elegendő ételmennyiség készíthető. 

Barbecook Kaduva Black gázgrill könnyedén tisztítható, főleg ha az ételek elkészülte után még kb. 10 percig, lezárt fedéllel folytatódik az üzemeltetés, így a maradékok elégnek. 
grillkocsi alsó részén, a kinyitható ajtó mögötti praktikus tárolórész kiválóan megfelel a különböző, grillezéshez használatos eszközök elhelyezésére. 
A gázgrill PB-gáz palackról működtethető. A grillsütő csak szabadtéren használható! 
Barbecook Kaduva Black gázgrill egyesíti a modern vonalvezetést, a legújabb technológiákkal. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk. 
Barbecook grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. Tömlővég méret: 10/13 mm.

A PB színtelen, a biztonság érdekében szagosított, a levegőnél nehezebb fajsúlyú gáz. Amennyiben a nyomástartó berendezést (palack, tartály) a szabályok betartásával csatlakoztatjuk a fogyasztó-berendezésekhez, nem juthat ki a szabadba a gáz, így teljes biztonságban lehetünk.
Hogyan győződjön meg arról, hogy szabályosan töltött palackot vásárol?1. Kizárólag hivatalos, a hatóságok által engedélyezett gázcseretelepre menjen! Ne kockáztasson az illegális töltéssel!2. Ne vegyen számla, vagy nyugta nélkül palackozott gázt, mert nem tudja érvényesíteni az esetleges reklamációját!3. Ellenőrizze a záró fóliát! Minden töltés után záró fólia kerül a palackokra. Ha a Primaenergia jelzését találja a fólián, akkor az garancia arra, hogy legálisan töltötték.4. Ellenőrizze a lejárati dátumot! Minden palackot időszakonként műszakilag ellenőriznek. A használati engedélyt a palack felső részébe ütött dátum igazolja. Minden esetben ellenőrizze, érvényes-e még!      

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 570 mm
 • Szélesség: 1330 mm
 • Magasság: 1150 mm

Műszaki adatok

 • Piezo gyújtás
 • Teljesítmény: 11,4 kW-2,3 kW
 • Gázfogyasztás: 1000 gr/h
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 630 x 420 mm
 • Egyéb adatok: 3 x 3,8 kW-os rozsdamentes acél égőfej,2,3 kW oldalsó égőfej,Tömlővég méret: 10/13 mm
 • Súly (kg.): 41.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

Tartozékok

 • Tartozékok: 420 x 130 mm-es melegen tartó rács, 420 x 210 mm-es grillrács 2 db,420 x 210 mm-es sütőlap 1 db, Gastronorm tárolóedény

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz