Azonosító: 08704

Broil King Looft Lighter kandalló és grillgyújtó

21.900 Ft
17.520 Ft
Megtakarítás: 4.380 Ft
350
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
350
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Broil King Looft Lighter kandalló és grillgyújtó az egyik leggyorsabb a világon. Teljesítménye 2000 V, hossza 45 cm. 1-2 perc elég grillezője vagy kandallója begyújtására.

A gyújtót igen egyszerű működtetni. Mindössze a faszénhez kell tartania, amíg az fel nem izzik, majd tartsa távolabb. Rövid idő alatt parázzsá fog égni, ezáltal a kandalló néhány perc alatt begyullad. A begyújtó vége izzani kezd magas hőmérsékleten és az eszköz, a meggyulladó tüzet, levegő befújása által folyamatosan táplálja. 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 50 mm
  • Hosszúság: 450 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 V
  • Súly (kg.): 0.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz