Azonosító: 08794

Broil King pácfecskendező

7.500 Ft
db

​A Broil King pácfecskendő két méretű tűvel ellátott. A vastagabb tű a nagyobb, egybesült húsok sütésénél alkalmazható, így a hús belső rétege is fűszeres és szaftos lesz. A vékonyabb tű a szárnyasok sütésénél lesz az Ön segítségére. 
A fém pácfecskendő üveges ablakán keresztül látható a benne lévő folyadék mennyisége. 
Tisztítása egyszerű, mivel szétszerelhető. Magassága összecsukott állapotban a tűk nélkül 155 mm. A tűk 120 és 110 mm magasak.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.14

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz