2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08789

Broil King burger kosár

5.900 Ft
4.720 Ft
Megtakarítás: 1.180 Ft
db

​A Broil King burger kosár kiváló segítség a házi hamburgerek készítéséhez. 
A szett egy darab húsnyomót és egy darab burger kosarat tartalmaz. 
A húsnyomó szilikon bevonattal ellátott, középen egy nagy fül található, aminek segítségével egyszerre 2 darab egyforma nagyságú húspogácsa készíthető. 
A burger kosár 6 darab húspogácsa sütésére alkalmas egyszerre. Gyors és egyszerű sütést érhet el, mivel könnyen és egy mozdulattal mozgatni tudja a húspogácsákat a grillen. A burger kosár 445 mm széles, 225 mm hosszú és 85 mm magas, valamint tapadásmentes bevonattal ellátott. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.64

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz