2x SuperShop pont
 

Azonosító: 04212

Barbecook pizzasütő kőlap

8.990 Ft
7.192 Ft
Megtakarítás: 1.798 Ft
142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
142
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Barbecook bézs színű, pizzasütő kőlap kiválóan alkalmas pizzafélék és egyéb tésztafalatkák elkészítésére. A kőlap vastagsága 11 mm. Használata egyszerű, a megtöltött tésztát a kőre helyezése után be kell tenni az előmelegített grillsütőbe, majd a tetőt ráhajtva indulhat is a sütés. 
Használható gázgrillen, hagyományos sütőben és mikrohullámú sütőben is egyaránt.
Barbecook grill sütőeszközök tartós, kiváló anyagokból készülnek az optimális minőségi követelményeknek megfelelően.  

Mielőtt hideg vízbe tenné az eszközt hagyja kihűlni. Meleg vízzel, puha anyaggal vagy kefével tisztítsa. Kerülje a karcosodást okozó eszközöket, valamint mosószert ne használjon! Hagyja, hogy a kőtányér teljesen megszáradjon az újbóli használat előtt. 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 360 mm
  • Magasság: 11 mm

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: anyaga: tűzálló agyag
  • Súly (kg.): 1.96

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz