Azonosító: 04193

Barbecook gázgrill Brahma 4.0 Ceram

134.990 Ft
107.992 Ft
Megtakarítás: 26.998 Ft
2158
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2158
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A grillezés szezonja kora tavasztól késő őszig tart, ekkor igazán jó hasznát veszi a Barbecook Brahma 4.0 Ceram kerti grillsütőnek. "Turbo Heating" rendszerrel készült, tehát a három darab nagyteljesítményű (3x5 kW) rozsdamentes acél égőfej biztosítja az ideális sütési végeredményt, nyitott tetővel is. A grillsütő ​Aromaz ® rendszere lehetővé teszi a faszenes grillekre jellemző füstösebb ízvilág elérését oly módon, hogy a grillrács alatt elhelyezkedő két tálcába a grillezés alkalmával pl: különböző fűszerkeverékeket, fűszernövényeket, füstölőforgácsot, aromás italokat lehet tölteni, melyeknek zamata átjárja a készülő ételeket.

A gázgrillnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos szikráztatóval történik, amely 1 db 1,5 V LR20 elemmel üzemel. A nagyméretű grillrács anyaga, zománcozott öntöttvas. Zománcozott melegen tartó ráccsal is felszerelt.

A Barbecook Brahma 4.0 Ceram gázgrill egyfalú, zománcozott acél fedelű. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést. A kerti grillkocsi jobb oldalán, a lakkozott lehajtható asztalkára szerelhető a háromágas akasztó tartozék, a másik oldalon 1,8 kW-os gázfőző található, amely alkalmas pl. a különböző szószok elkészítésére. A készülék ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. A Barbecook Brahma 4.0 Ceram gázgrill egyszerűbb és gyorsabb helyváltoztatását két nagyméretű kerék és két fékkel is felszerelt forgókerék segíti elő. A gázgrill használatával, egyszerre akár 14 személy számára is elegendő ételmennyiség készíthető.

A Barbecook Brahma 4.0 Ceram gázgrill könnyedén tisztítható, főleg ha az ételek elkészülte után még kb. 10 percig, lezárt fedéllel folytatódik az üzemeltetés, így a maradékok elégnek. 

grillkocsi alsó része, kiválóan megfelel a különböző, grillezéshez használatos eszközök elhelyezésére. A gázgrill PB-gáz palackról működtethető. A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges! A készülék csak szabadtéren használható! A Barbecook Brahma 4.0 Ceram gázgrill egyesíti a modern vonalvezetést, a legújabb technológiákkal. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk. 

Barbecook grillsütőket és tartozékokat kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. Nézze meg a Barbecook  Brahma 4.0 Ceram gázgrill termékről készült videót, kattintson a kis képre! Tömlővég méret: 10/13 mm. 

A PB színtelen, a biztonság érdekében szagosított, a levegőnél nehezebb fajsúlyú gáz. Amennyiben a nyomástartó berendezést (palack, tartály) a szabályok betartásával csatlakoztatjuk a fogyasztó-berendezésekhez, nem juthat ki a szabadba a gáz, így teljes biztonságban lehetünk.
Hogyan győződjön meg arról, hogy szabályosan töltött palackot vásárol?1. Kizárólag hivatalos, a hatóságok által engedélyezett gázcseretelepre menjen! Ne kockáztasson az illegális töltéssel!2. Ne vegyen számla, vagy nyugta nélkül palackozott gázt, mert nem tudja érvényesíteni az esetleges reklamációját!3. Ellenőrizze a záró fóliát! Minden töltés után záró fólia kerül a palackokra. Ha a Prímaenergia jelzését találja a fólián, akkor az garancia arra, hogy legálisan töltötték.4. Ellenőrizze a lejárati dátumot! Minden palackot időszakonként műszakilag ellenőriznek. A használati engedélyt a palack felső részébe ütött dátum igazolja. Minden esetben ellenőrizze, érvényes-e még!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 580 mm
 • Szélesség: 1460 mm
 • Magasság: 1190 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 15 kW + 1,8 kW
 • Gázfogyasztás: 1230 gr/h
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 690 x 430 mm
 • Egyéb adatok: 3 x 5 kW-os rozsdamentes acél égőfej,1 x 1,8 kW-os oldalsó égőfej,610 x 130 mm-es melegen tartó rács,Tömlővég méret: 10/13 mm
 • Súly (kg.): 49.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

Tartozékok

 • Tartozékok: fűszertartó párologtatófiókok, hármas akasztó, oldalégő rács

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz