Azonosító: 04198

Barbecook gázgrill Vanilla

5
értékelés alapján
149.990 Ft
119.992 Ft
Megtakarítás: 29.998 Ft
1199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

 ​A Barbecook Vanilla kerti gázgrill "Turbo Heating" rendszerrel készült, így 20%-kal kevesebb a gázfogyasztása, mint a többi fajta gázgrillnek. A Vanilla grillsütő három darab nagyteljesítményű (3 x 3,8 kW) rozsdamentes acél gázégőfej biztosítja az ideális sütési végeredményt, nyitott tetővel is. A gázgrillnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos szikráztatóval történik, amely 1 db 1,5 V LR6 elemmel üzemel. A sütőfelület 2/3-a a grillrács melynek anyaga zománcozott öntöttvas, 1/3 része pedig az öntöttvas sütőlap. Krómozott, melegen tartó ráccsal is felszerelt. A Barbecook Vanilla gázgrill fedele zománcozott acél. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést. A kerti grillkocsi jobb oldalán, a tárolóasztalkában egy Gastronorm füles, rozsdamentes acél ételtároló, a másik oldalon egy 2,3 kW-os gázfőző található, amely alkalmas pl. a különböző szószok elkészítésére. Az oldalsó égőfej maximális terhelhetősége 9 kg. Az oldalfőzőn használható edény maximális átmérője 220 mm. A készülék ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és stabil, hosszú fedélfogantyúval felszerelt. A Barbecook Vanilla kerti gázgrill egyszerűbb és gyorsabb helyváltoztatását két nagyméretű kerék és két fékkel is felszerelt forgókerék segíti elő. A Vanilla grillsütő használatával, egyszerre 12 személy számára is elegendő ételmennyiség készíthető. A gázgrill könnyedén tisztítható, főleg ha az ételek elkészülte után még kb. 10 percig, lezárt fedéllel folytatódik az üzemeltetés, így a maradékok elégnek. A grillkocsi alsó részén, a kinyitható ajtó mögötti praktikus tárolórész kiválóan megfelel a különböző, grillezéshez használatos eszközök elhelyezésére. A gázgrill PB-gáz palackról működtethető. A készülék csak szabadtéren használható! A Barbecook Vanilla gázgrill egyesíti a modern vonalvezetést, a legújabb technológiákkal. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk. A Barbecook grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. 

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges! A gázgrillhez való normál nyomáscsökkentő szett az alábbiakat tartalmazza: 30mbar-os pébé palack nyomáscsökkentő, 1,2 méter pébé gáztömlő, 2db bilincs, 1db tömítőgyűrű. A normál (hagyományos) PB nyomáscsökkentőt gázkulccsal tudja felszerelni a szabványos pébé gázpalackra. A normál nyomáscsökkentő felszerelését megtalálja a Letöltés fülön.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 570 mm
 • Szélesség: 1330 mm
 • Magasság: 1150 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 11,8 + 2,3 kW
 • Gázfogyasztás: 1000 gr/h
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 630 x 420 mm
 • Egyéb adatok: 3 x 3,8 kW-os rozsdamentes acél égőfej, 2,3 kW oldalsó égőfej
 • Súly (kg.): 43

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

Tartozékok

 • Tartozékok: 420 x 130 mm-es melegen tartó rács, 420 x 210 mm-es grillrács 2 db, 420 x 210 mm-es sütőlap 1 db, Gastronorm tárolóedény

Üzemmódok


Barbecook

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

5
1 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz