Azonosító: 04230

Barbecook forgónyárs szett (Brahma)

19.900 Ft
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Barbecook nyársforgató motor és a 80 cm-es nyárs a Barbecook Brahma gázgrill készülékekhez használható. A motor 2 darab 1,5 V-os D méretű góliát elemmel működtethető, melyet nem tartalmaz a csomagolás. 

Illessze be a Barbecook Brahma gázgrill készülékre szerelt rögzítőhorogra a nyársra tűzött csirkét, kapcsolja be a motort és máris indulhat az ízletes, aromás grillcsirke sütése. 

A Barbecook grill tartozékok tartós, időtálló anyagokból készülnek az optimális minőségi követelményeknek megfelelően. A 80 cm-es nyárs négyzet alapú, melynek oldalai 8 mm hosszúak.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 800 mm
  • Szélesség: 8 mm
  • Magasság: 8 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.55

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

  • Tartozékok: motor, nyárs, rögzítők, horgok

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz