Azonosító: 05991

DREMEL® 8200 multifunkcionális szerszám (8200-1/35) (F0138200JC)

36.130 Ft
361
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
361
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dremel 8200 vezeték nélküli multifunkciós szerszám, 35 tartozékkal.
Dremel 8200 tökéletes választás a barkácsolók számára, hiszen a készülék megannyi barkácsolási területen felhasználható, hála számos hasznos tartozékának és kimagasló teljesítményének. A multifunkciós szerszám teljes körben használható, lítium-ion akkumulátoros multifunkciós szerszám új, innovatív EZ Twist kupakkal.
Az EZ Twist kupaknak köszönhetően többé nincs szükség szerszámra a tokmány meglazításához vagy megszorításához. A készülék erős, 10,8 voltos motorral, valamint 1 óra alatt feltölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor töltöttségi szintjére 3 LED-es töltöttségkijelző figyelmeztet. A kompakt és nagy hatásfokú elektromos motorral bármilyen projekt könnyen és hatékonyan elvégezhető, így a vágás sebessége akár 2-szer olyan gyors lehet! A multifunkciós szerszám sebessége változtatható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 220 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 5.000 - 30.000 ford/perc
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Rezgésszám: 1,1 - 5,6 m/s²
 • Súly (kg.): 0.6
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​35 kiváló minőségű Dremel tartozék
  Részletmegmunkáló markolat tartozék
  1 órás akkumulátortöltő
  Használati útmutató
  Tároló táska

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz