Azonosító: 03901

Dremel VersaTip gáz forrasztópáka (F0132000JA)

18.990 Ft
189
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
189
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Dremel VersaTip gázforrasztó páka többfunkciós kéziszerszám, amely mindig készen áll a használatra. Alkalmazható forrasztásra, olvasztásra, melegvágásra, hegesztésre, zsugorításra és fába égetésre (pirográfia). A biztonságos és egyszerű piezoelektromos technikával gyújtható. 
 
A készülék folyékony butángázzal működik. A páka melegedési ideje rövid, a fejek cserélhetősége és az utántöltés nagyon gyorsan elvégezhető. A hőmérséklet a munkavégzéshez szükséges mértékben változtatható. Gyerekbiztonsági mechanizmussal ellátott. A gázforrasztó páka precíz segítségével az aprólékos és finom munkák is elvégezhetők. 
 
A különböző tartozékok felhasználása:
- forrasztóhegy az általános forrasztási műveletekre, forrasztóón használatával
- forró vágókés pl: nejlonzsinór vágása a "rojtosodás" elkerülésével
- alakítókés pl: műanyag lapok és egyéb hőre lágyuló anyagok méretre vágása
- széles lángvető fej pl: festékeltávolítás előkészítése
- forró levegő fúvó pl: műanyagok és egyéb hőre lágyuló anyagok megolvasztása
- terelő pl: hőre lágyuló szigetelőanyag rázsugorítása elektromos vezetékre
 
A Dremel VersaTip gázforrasztó páka bárhol-bármikor használható, hosszú élettartamú szerszám. Barkácsolók számára is kiválóan használható. Praktikus fémdobozban szállítva.
 
A termék utántölthető: Gáz utántöltő 250 ml + 5 átalakító (00724)

Méretek

 • Hosszúság: 225 mm

Műszaki adatok

 • Gáztípus: Butángáz
 • Gázfogyasztás: 12 g/h
 • Egyéb adatok:

  ​Égésidő 90 perc
  Tartálykapacitás 17 ml / 9 g
  Hőmérséklet : 1200 °C (nyílt levegő), 680 °C (forró levegő), 550 °C (csúcsok)
   

 • Súly (kg.): 0.105

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Piezo gyújtás

Tartozékok

 • Tartozékok:

  Forrasztóhegy

  Vágókés
  Forró kés
  Lapos, széles lángfej
  Reflektor
  Melegfúvó fej
  Forrasztóón kék védősapkával
  Forraszanyag szivacs + szivacstartó
  Inspiráló köszöntő poszter
  Használati útmutató
  Fémdoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

 

Bővebben a Dremel márka legnépszerűbb termékeiről

A Dremel a kreativitás és a precizitás szinonímája a szerszámok világában. Több mint 80 évnyi tapasztalattal rendelkező márka, a Dremel az innováció és a minőség éllovasaként ismert azok számára, akiknek megbízható, sokoldalú szerszámokra van szükségük a mindennapi és professzionális projektekhez. A Dremel szerszámok tervezésekor a márkának az a célja, hogy inspirálja a felhasználókat, és segítse őket abban, hogy megvalósítsák ötleteiket a lehető legnagyobb pontossággal és kényelemmel.

A Dremel többfunkciós szerszámai talán a legismertebbek és legnépszerűbbek a márka kínálatában. A kis méret, a magas teljesítmény és a könnyű kezelhetőség teszi őket ideális választássá a precíziós munkákhoz. A Dremel többfunkciós szerszámaival könnyen végezhető a csiszolás, vágás, fúrás, gravírozás és sok más feladat is, amelyek más szerszámokkal sokkal nehezebben, vagy akár egyáltalán nem lennének kivitelezhetőek.

A Dremel további termékkategóriái között megtalálhatóak a kompakt, de erős gravírozók és a rendkívül precíz, csendes üzemű köszörűszerszámok is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finom részletekig dolgozzanak ki bármilyen projektet. A Dremel márka hűséget és megbízhatóságot képvisel, így a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a Dremel szerszámokkal professzionális minőségű munkát végezhetnek.

A Dremel szerszámok sokfélesége és a széles körű tartozékkínálat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legjobb megoldást válasszák projektjeikhez. A márka elkötelezett az innováció iránt, és folyamatosan fejleszti termékeit a felhasználói igényeknek megfelelően, ami a Dremel-t az iparág egyik vezető márkájává teszi.

Az itt található Dremel termékek választéka kielégíti a különböző szintű szakemberek és barkácsolók igényeit egyaránt. A Dremel szerszámok hosszú élettartamot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak minden egyes használatkor. A Dremel a precíziós munkák terén a legjobb választás, és garantáltan megbízható társ lesz minden projektben, legyen szó hobbi vagy professzionális alkalmazásról. A Dremel szerszámokkal a kreativitásnak csak a képzelet szab határt, és a márka hűsége a minőséghez és az innovációhoz biztosítja, hogy a Dremel márkát választva a lehető legjobb döntést hozza.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz