Azonosító: 03901

Dremel VersaTip gáz forrasztópáka (F0132000JA)

10.620 Ft
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
106
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Dremel VersaTip gázforrasztó páka többfunkciós kéziszerszám, amely mindig készen áll a használatra. Alkalmazható forrasztásra, olvasztásra, melegvágásra, hegesztésre, zsugorításra és fába égetésre (pirográfia). A biztonságos és egyszerű piezoelektromos technikával gyújtható. A készülék folyékony butángázzal működik. A páka melegedési ideje rövid, a fejek cserélhetősége és az utántöltés nagyon gyorsan elvégezhető. A hőmérséklet a munkavégzéshez szükséges mértékben változtatható. Gyerekbiztonsági mechanizmussal ellátott. A gázforrasztó páka precíz segítségével az aprólékos és finom munkák is elvégezhetők. A különböző tartozékok felhasználása:- forrasztóhegy az általános forrasztási műveletekre, forrasztóón használatával- forró vágókés pl: nejlonzsinór vágása a "rojtosodás" elkerülésével- alakítókés pl: műanyag lapok és egyéb hőre lágyuló anyagok méretre vágása- széles lángvető fej pl: festékeltávolítás előkészítése- forró levegő fúvó pl: műanyagok és egyéb hőre lágyuló anyagok megolvasztása- terelő pl: hőre lágyuló szigetelőanyag rázsugorítása elektromos vezetékreA Dremel VersaTip gázforrasztó páka bárhol-bármikor használható, hosszú élettartamú szerszám. Barkácsolók számára is kiválóan használható. Praktikus fémdobozban szállítva.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 225 mm

Műszaki adatok

 • Gáztípus: Butángáz
 • Gázfogyasztás: 12 g/h
 • Egyéb adatok: ​Égésidő 90 perc
  Tartálykapacitás 17 ml / 9 g
  Hőmérséklet : 1200 °C (nyílt levegő), 680 °C (forró levegő), 550 °C (csúcsok)

 • Súly (kg.): 0.105

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Piezo gyújtás

Tartozékok

 • Tartozékok: Forrasztóhegy
  Vágókés
  Forró kés
  Lapos, széles lángfej
  Reflektor
  Melegfúvó fej
  Forrasztóón kék védősapkával
  Forraszanyag szivacs + szivacstartó
  Inspiráló köszöntő poszter
  Használati útmutató
  Fémdoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz