Azonosító: 05965

Dremel 9100 Fortiflex multifunkcionális motor (F0139100JA)

78.190 Ft
781
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
781
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel 9100 multifunkcionális motor.
A Dremel Fortiflex 9100 egy nagy pontosságú, kiváló minőségű motoros kéziszerszám, amely nagy teljesítményű motorból (300W) egy egy szabadalmaztatott flexibilis tengelyből, egy cserélhető markolatból és egy sebességvezérlésre (0 – 20.000 ford/perc) használható pedálból áll.
Multifunkcionális feje és számos tartozéka által használható kézműipari munkákhoz, például famegmunkáláshoz, ékszerkészítéshez, kőfaragáshoz és akár autó restauráláshoz is. A multifunkciós szerszám nagy teljesítménye nagy pontossággal is párosul. A Dremel Fortifex a pontosság, a precizitás és az erő találkozása.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 1330 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 20.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 V
 • Rezgésszám: 1,2 - 1,9 m/s²
 • Súly (kg.): 1.5
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​Dremel Fortiflex motor
  Nagy teljesítményű, flexibilis szár
  Markolat (9102)
  Pedál
  21 kiváló minőségű Dremel tartozék
  Akasztóhorog
  Használati útmutató

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz