Azonosító: 03911

Dremel VersaFlame forrasztópisztoly (gázüzemű) (F0132200JA)

21.190 Ft
211
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
211
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Dremel VersaFlame gáz forrasztópisztoly többfunkciós kéziszerszám amely biztonságosan kombinálja a nyílt láng használatát katalizátorral és forrasztófejjel. Mindig készen áll a működésre. Alkalmazható forrasztásra, zsugorításra, hegesztésre. A biztonságos és egyszerű piezoelektromos technikával gyújtható. Lángreteszelő gombbal felszerelve a folyamatos használathoz. A forrasztópisztoly folyékony butángázzal működik. A forrasztópisztoly melegedési ideje rövid, a fejek cserélhetősége és az utántöltés nagyon gyorsan elvégezhető. A hőmérséklet a munkavégzéshez szükséges mértékben változtatható. Gyerekbiztonsági mechanizmussal ellátott. A külön tartó felszerelésével álló helyzetben üzemeltethető. A gáz forrasztópisztoly precíz segítségével az aprólékos és finom munkák is elvégezhetők. 

A különböző tartozékok felhasználása:
- forrasztóhegy az általános forrasztási műveletekre, forrasztóón használatával
- katalizátor 680 °C-os forró levegőt ad, műanyagok és más hőérzékeny anyagok olvasztására
- lánghosszabbító kb. 1000 °C-os forró levegőt ad, nagyobb felületek melegítésére
- lángterelő a lánghosszabbítóval együtt használható
A Dremel VersaFlame forrasztópisztoly bárhol-bármikor használható, hosszú élettartamú szerszám. Barkácsolók számára is kiválóan használható. Praktikus fémdobozban szállítva. Így is ismerheti: gáz forrasztópáka

Műszaki adatok

 • Gáztípus: Butángáz
 • Gázfogyasztás: 16 g/h
 • Egyéb adatok: ​Égésidő 75 perc
  Tartálykapacitás 42 ml / 22 g
  Hőmérséklet : 1200 °C (nyílt levegő), 680 °C (forró levegő), 550 °C (csúcsok)

 • Súly (kg.): 0.227

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Piezo gyújtás

Tartozékok

 • Tartozékok: Katalizátor
  Forrasztóhegy
  Láng hosszabbító
  Deflektor
  Forrasztóón kék védősapkával
  Forraszanyag szivacs + szivacstartó
  Inspiráló köszöntő poszter
  Használati útmutató
  Fémdoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

 

Bővebben a Dremel márka legnépszerűbb termékeiről

A Dremel a kreativitás és a precizitás szinonímája a szerszámok világában. Több mint 80 évnyi tapasztalattal rendelkező márka, a Dremel az innováció és a minőség éllovasaként ismert azok számára, akiknek megbízható, sokoldalú szerszámokra van szükségük a mindennapi és professzionális projektekhez. A Dremel szerszámok tervezésekor a márkának az a célja, hogy inspirálja a felhasználókat, és segítse őket abban, hogy megvalósítsák ötleteiket a lehető legnagyobb pontossággal és kényelemmel.

A Dremel többfunkciós szerszámai talán a legismertebbek és legnépszerűbbek a márka kínálatában. A kis méret, a magas teljesítmény és a könnyű kezelhetőség teszi őket ideális választássá a precíziós munkákhoz. A Dremel többfunkciós szerszámaival könnyen végezhető a csiszolás, vágás, fúrás, gravírozás és sok más feladat is, amelyek más szerszámokkal sokkal nehezebben, vagy akár egyáltalán nem lennének kivitelezhetőek.

A Dremel további termékkategóriái között megtalálhatóak a kompakt, de erős gravírozók és a rendkívül precíz, csendes üzemű köszörűszerszámok is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finom részletekig dolgozzanak ki bármilyen projektet. A Dremel márka hűséget és megbízhatóságot képvisel, így a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a Dremel szerszámokkal professzionális minőségű munkát végezhetnek.

A Dremel szerszámok sokfélesége és a széles körű tartozékkínálat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legjobb megoldást válasszák projektjeikhez. A márka elkötelezett az innováció iránt, és folyamatosan fejleszti termékeit a felhasználói igényeknek megfelelően, ami a Dremel-t az iparág egyik vezető márkájává teszi.

Az itt található Dremel termékek választéka kielégíti a különböző szintű szakemberek és barkácsolók igényeit egyaránt. A Dremel szerszámok hosszú élettartamot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak minden egyes használatkor. A Dremel a precíziós munkák terén a legjobb választás, és garantáltan megbízható társ lesz minden projektben, legyen szó hobbi vagy professzionális alkalmazásról. A Dremel szerszámokkal a kreativitásnak csak a képzelet szab határt, és a márka hűsége a minőséghez és az innovációhoz biztosítja, hogy a Dremel márkát választva a lehető legjobb döntést hozza.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz