Azonosító: 05968

Dremel MS20 asztali motoros fűrész (F013MS20JA)

33.370 Ft
333
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
333
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel MS20 asztali motoros fűrész.
A Dremel MS20 kiváló választás kisebb és közepes barkácsolási munkákhoz, kiváló kialakítása, kifogástalan minősége és magas teljesítménye (70 W terhelhetőség) miatt. 

A lombfűrész kompakt és könnyen használható különféle anyagok aprólékos vágásához. Három különféle fémfűrész-pengéje a csomag tartozéka, kitűnően segítik Önt a különféle munkavégzésekben.

Az asztali motoros fűrész Kettős funkcióval rendelkezik, rögzített módban precíziós munkákhoz nyújt segítséget; kézben tartva pedig a nagyobb munkadarabokhoz használható. Fordulatszáma változtatható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 400 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 1.500 - 2.250 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220 - 240 V
 • Rezgésszám: 9,3 m/s²
 • Súly (kg.): 1.1
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​2x általános fafűrész-penge (MS51)
  2x finom fafűrész-penge (MS52)
  1 x fémfűrész-penge (MS53)
  Párhuzamos vezető szerelvény
  Használati útmutató
  Masszív és tágas tárolódoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz