Azonosító: 06115

Dremel Moto-Saw finom fafűrész-penge (MS52) (2615MS52JA)

1.810 Ft
db

Dremel Moto-Saw finom fafűrész-penge.
Dremel speciálisan kialakított, finom fafűrész-pengéje kifogástalan minőségű, használatával a végzett munka eléri a legmagasabb precíziót. A Moto-Saw pengék anyagok széles választékához készültek, beleértve a rétegelt lemezeket, puha- és keményfát, PVC-t és lágy fémlemezeket egyaránt.
finom fafűrész-penge faanyagok aprólékos vágásához alkalmas. A centiméterenként 7 foggal rendelkező penge egyaránt megfelelő sebességet és pontosságot biztosít Önnek.
Pengéje szélessége 0,2 mm; pengéje mélysége 1,9 mm; vágási mélysége 12 mm.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 100 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz