Azonosító: 05974

Dremel 3000 multifunkciós szerszám, 15 tartozékkal (F0133000JC)

16.950 Ft
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dremel 3000 multifunkciós szerszám.
A Dremel egyik legjobb multifunkcionális szerszáma nagy praktikummal bír, hiszen névleges terhelhetősége 130 W, minősége kifogástalan és számos barkácsolási munkában segítségére lehet sokoldalúsága miatt.

A készlet a Dremel 3000 sorozatú multifunkciós szerszámon kívül tartalmaz 15 kifogástalan minőségű tartozékot, mindezt egy praktikus táskában. Ez a kivitel egy alapszintű készlet, amely egy kiválasztott tartozék készletet biztosít a Dremel 3000-es sorozatú szerszámgéphez.

A Dremel 3000 multifunkciós szerszám fordulatszáma változtatható, feszültsége 230 V. Rendelkezik gyors tartozékcserélő rendszerrel is, melynek neve EZ-Twist.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 10.000 - 33.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 V
 • Súly (kg.): 0.55
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Dremel 3000
  ​15 kiváló minőségű Dremel tartozék
  Használati útmutató
  Tároló táska

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz