Azonosító: 05973

Dremel 8300 famegmunkáló szerszámkészlet (F0138300JC)

52.790 Ft
527
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
527
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel Multi-Max 8300 famegmunkáló szerszámkészlet.
A Dremel szerszámkészlete a legjobb minőséggel, nagy teljesítménnyel és magas biztonsággal lesz az Ön társa különböző barkácsolási munkái során. 
A Dremel speciális szerszámkészlete elsősorban famegmunkáló alkalmazásokhoz leggyakrabban alkalmazott tartozékok találhatók, nem megfeledkezve azonban az egyéb anyagokról sem: a tépőzáras csiszolópárna a csiszolópapírokkal, a fa és fém vágópenge és a fa és gipszkarton fűrészpenge is megtalálhatók.
A famegmunkáló szerszámkészlet tartalmazza a hosszabb üzemidőt biztosító ECP technológiájú 2 x 10,8 V lítium-ion akkumulátort is.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 255 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 10,8 V
 • Üresjárati fordulatszám: 3.000 - 21.000 ford/perc
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Rezgésszám: 2,8 - 9,1 m/s²
 • Súly (kg.): 0.825
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Dremel Multi-Max 8300
  ​Fa és fém vágópenge
  Fa és gipszkarton fűrészpenge
  Tépőzáras csiszolópárna
  6x csiszolópapír
  2x 10,8 V Li-Ion 1,3 Ah akkumulátor
  1 órás töltő
  Használati útmutató
  Masszív és tágas tárolódoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz