2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05133

Muta kerti gereblye teleszkópos nyéllel 7 fogú (13423)

2.990 Ft
2.691 Ft
Megtakarítás: 299 Ft
db

Muta kerti gereblye alumínium, teleszkópos nyéllel készült. A nyél hossza 650-1170 mm között szabályozható. A gereblyefej hossza 75 mm, szélessége 150 mm. Az ergonomikus, csúszásgátlós nyél végén elhelyezkedő akasztólyuk elősegíti a szerszám egyszerű és biztonságos tárolását. 

A kerti gereblye hajlított fogazással van ellátva, elősegítve a könnyű húzást talajban és kavicságyon egyaránt. Kiválóan használható a szűk helyek talajának tisztítására, lazítására, szellőztetésére valamint kis felületek elsimítására.

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 170 mm
  • Magasság: 1250 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.41

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz