Azonosító: 05128

Muta kerti gereblye mini (14183)

940 Ft
db

Muta mini kerti gereblye fémből készült, az ergonomikus kialakítású nyele műanyag. A mini gereblye hossza 280 mm, a fejszélesség 115 mm, mélység 70 mm, 5 darab foggal rendelkezik. A nyél végén elhelyezkedő akasztólyuk elősegíti a szerszám egyszerű és biztonságos tárolását.

A mini kerti gereblye kiválóan használható a nehezen hozzáférhető vagy szűk helyek pl: ágyások, erkély, terasz, sírok talajának tisztítására, lazítására, szellőztetésére valamint kis felületek elsimítására. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 280 mm
  • Szélesség: 115 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz