Azonosító: 05130

Muta kerti lombseprű mini (14185)

940 Ft
db

Muta mini kerti lombseprű fémből készült, az ergonomikus kialakítású nyele műanyag. A mini lombseprű hossza 410 mm, a fejszélesség 105 mm, 7 darab foggal rendelkezik. A nyél végén elhelyezkedő akasztólyuk elősegíti a szerszám egyszerű és biztonságos tárolását.

A mini kerti lombseprű kiválóan használható a nehezen hozzáférhető vagy szűk helyek pl: ágyások, erkélyen-teraszon élő növények talajának megtisztítására, sírok gondozására.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 410 mm
  • Szélesség: 105 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz