Azonosító: 05132

Muta kerti horoló teleszkópos nyéllel (13422)

2.990 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

Muta kerti horoló alumínium, teleszkópos nyéllel készült. A nyél hossza 650-1170 mm között szabályozható. A horolófej hossza 80 mm, szélessége 125 mm. Az ergonomikus, csúszásgátlós nyél végén elhelyezkedő akasztólyuk elősegíti a szerszám egyszerű és biztonságos tárolását.

​A kerti horoló kiválóan használható a különböző gyomnövények és gyökerek egyszerű eltávolítására, közvetlenül a haszonnövények tövénél illetve a sorok között is.

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 125 mm
  • Magasság: 1300 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.49

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz