Azonosító: 03950

Campingaz Ambiance kempinglámpa

7.290 Ft
db

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Campingaz Ambiance kempinglámpa tökéletesen megfelel egy kellemes hangulat vagy este létrehozásához. Lány sárga fénye állítható, mely hosszú égési idejű.
A kempinglámpa Easy Click® Plus csatlakozóval van ellátva, mely megkönnyíti a begyújtást az üvegbúra eltávolítása nélkül. Állítható a gázmennyiség és a láng magassága is. Az alapzatban elfér egy CV300 gázpatron. A Campingaz Ambriance aromás olaj adagolója gondoskodik a bosszantó szúnyogok távozásáról. Nagyszerű asztali megvilágítást biztosít a kertben vagy a teraszon, esetleg a szaletliben, mialatt Ön élvezi a kinti vacsorát barátaival vagy családjával.

Campingaz Ambiance kempinglámpát így is ismerheti: gázlámpa, világító gázlámpa, camping lámpa, gázos kemping lámpa, propán-bután gázlámpa.

Campingaz Ambiance kempinglámpa ára megtalálható a kiszállítás felett.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Gázfogyasztás: 7 g/ h
  • Egyéb adatok: Üzemidő CV300 gázpatronnal 33 óra
  • Súly (kg.): 0.37

Funkciók

Tartozékok

  • Tartozékok:

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz