Azonosító: 00525

Rothenberger Industrial kempinglámpa

13.560 Ft
135
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
135
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Rothenberger Industrial kempinglámpa megbízható, gyorsan használatra kész. Könnyen gyújtható, piezoelektromos technikával készült. Hosszú az égési ideje, kb. 3,5 óra. Rothenberger Industrial C200 gázpatronnal működik, mely egyszerűen cserélhető. A biztonságos kezelést és szállítást az oldalfogantyú garantálja. 
A kempinglámpa nagyszerűen felhasználható pl. horgászoknak, kempingezőknek, hegymászóknak, halászoknak, vadászoknak... 

A hosszú égési idejű ​Rothenberger Industrial kempinglámpát így is ismerheti: gázlámpa, világító gázlámpa, camping lámpa, gázos kemping lámpa, propán-bután gázlámpa.  

A ​Rothenberger Industrial kempinglámpa ára megtalálható a kiszállítás felett.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: Égési idő kb. 3 1/2 órán át 200 C
  • Súly (kg.): 0.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.
  • Piezo gyújtás

Tartozékok

  • Tartozékok: 3 gázharisnya 

Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial - Több mint 60 éve a Rothenberger világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A cég teljes körű megoldást kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legnagyobb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.  A PrimaNeten is megtalálhatóak Rothenberger Industrial hőlégbefúvókRothenberger Industrial gázgyújtók és gasztrofáklyákRothenberger Industrial gázgyrezsókRothenberger Industrial kemping főzőkRothenberger Industrial kemping lámpákRothenberger Industrial grill tartozékokRothenberger Industrial forrasztókRothenberger Industrial perzselők, égőfejek...

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz