Azonosító: 00352

Campingaz Camping 206 L kempinglámpa

9.900 Ft
db

​A Campingaz Camping 206 L kempinglámpa C 206-os átszúrható gázpatronnal működik. A lámpa nagyon könnyű, összsúlya kb 470 g. Megbízható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető. Az ergonomikus vezérlőgomb elősegíti a pontos lángbeállítást, így a teljesítmény szabályozható. Búravédővel, és a könnyebb szállíthatóságért fogantyúval ellátva. A készülék kiválóan használható pl kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak, halászoknak, vadászoknak, ... 

A kimondottan könnyű Campingaz Camping 206 L kempinglámpát így is ismerheti: gázlámpa, világító gázlámpa, camping lámpa, gázos kemping lámpa, propán-bután gázlámpa. 

Campingaz Camping 206 L kempinglámpához vásárolható égőharisnya is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 10-80 W
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Egyéb adatok: Égésidő kb. 5 óra (80 W)
  • Súly (kg.): 0.42

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz