Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

 

Bővebben a Campingaz termékekről

A Campingaz nem csupán egy márkanév; ez a név azok számára, akik a szabadtéri tevékenységek és kempingezés iránt szenvedélyesek, azonnal a minőség és a megbízhatóság szinonimájává vált. Európában és világszerte is elismert a Campingaz, amely olyan termékek gyártójaként vált híressé, amelyek kifejezetten azoknak készülnek, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel, amikor a kempingezésről van szó.

A Campingaz kemping felszerelések sorozata példa a vállalatnak arra a képességére, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek tökéletesen megfelelnek a szabadtéri kalandorok igényeinek. Legyen szó sátorról, alvózsákról vagy főzőeszközről, a Campingaz minden egyes termékét úgy tervezi, hogy maximális komfortot és funkcionalitást biztosítson a természetben.

A Campingaz palack különösen népszerű választás a kempingezők körében, mivel azok kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak és biztonságosak. A Campingaz hűtőtáska kategória kimagasló a hosszan tartó hideg tárolás és a robusztus kialakítás terén, ami ideális választás a hosszabb kirándulásokra és utazásokra.

A grillezés szerelmesei számára a Campingaz grill és grillsütő kínálata jelentőségteljes. Ezek a termékek nemcsak a kiváló hőeloszlásukról és az egyenletes sütésről ismertek, hanem azokról a modern és hatékony tervezési megoldásokról is, amelyek lehetővé teszik a grillezés egyszerű és problémamentes élvezetét.

A Campingaz vállalat hosszú évek óta azon dolgozik, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek maximálisan megfelelnek az aktív életmódot folytató emberek igényeinek. Azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumokat kötni a kempingezés minőségével kapcsolatban, és elvárják a legjobb felszereléseket minden új kalandhoz, a Campingaz a tökéletes választás.

Több szöveg
4 termék

​A Campingaz Eurosoft speciális toalett papír a mobil toalett ekhez tervezve. A csomag 4 tekercs ből áll, egy tekercs 200 lapos és 2 rétegű . Vatelinezett...

1.660 Ft
1.660 Ft

1.490 Ft
1.490 Ft

A ​ Campingaz kétkamrás hűtőtáska 20 liter es űrtartalmú, kiválóan szigetelt és modern dizájnvonalat követ. Alsó merev rekesze EVA béléssel ellátott, így meleg és hideg termékek tárolására is...

11.590 Ft
11.590 Ft

A Dual Action kézi pumpa megkönnyíti a felfújható termékek felfújását és leeresztését. Dupla hatásfokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy felhúzáskor és lenyomáskor is dolgozik. Alkalmas...

5.230 Ft
5.230 Ft
Oldal tetejére
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz