Azonosító: 08857

Broil King grill készlet 3 részes

16.900 Ft
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Broil King 3 részes grill készlet egy húsvillából, egy spatulából és egy fogóból áll. A csipesz fémből készült, míg a spatula és húsvilla rozsdamentes acélból, továbbá, az ő nyelük vége még szilikon borítással is rendelkezik. A grill készlet darabjai ideálisak a nagyobb, keményebb húsok forgatására. A körülbelül 50 cm-es eszközök kellő távolságot nyújtanak a forró sütőfelülettől. A húsvillát sörnyitóként is használhatja.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.99

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz